Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Prepinani uloh

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jsem asi lama, ale ani v navodu, ani nijak jinak jsem neprisel na to, jak si muzu nejak rychle prepinat aplikace - neco na styl Atl+Tab ve Woknech, muzete me nekdo nakopnout spravnym smerem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    pokial viem tak su nato rozne programiky ktore sa ti daju do tray a cez ne prepinas... napr mne na to fungoval pocket blinds ktory mi zaroven aj zoskinoval CEcka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Arius
    pokial viem tak su nato rozne programiky ktore sa ti daju do tray a cez ne prepinas... napr mne na to fungoval pocket blinds ktory mi zaroven aj zoskinoval CEcka.
    Diky :yes: , ale co kdyz jsem v nejake aplikaci/hre, ktera jede ve fullscreenu, jak to potom prepnu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od S474N
    ... kdyz jsem v nejake aplikaci/hre, ktera jede ve fullscreenu, jak to potom prepnu ?
    Stačí stahnout free PHM Plus! a nainstalovat. Je tam utilita PHM Keys. Ta obsahuje mezi jinými i přesně to, co se dřív označovalo AltTab. Nyní Task Switch.
    Stačí tedy nastavit v Settings/Buttons třeba Button 2 tak, aby obsahoval PHM Task Switch. A můžu přes knoflík č.2 přepínat rozjeté programy (úlohy), i když právě nevidím na horní lištu. Vždycky dvě poslední úlohy (aspoň mě to tak šlo).

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ja si instalnul Battery Pack Pro v1.1.1 a to softwarove taky umi prepinat, zkusim si s tim pohrat a treba tam taky bude podpora pro predelani tlacitek.

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Citace Původně odesláno od S474N
    ... kdyz jsem v nejake aplikaci/hre, ktera jede ve fullscreenu, jak to potom prepnu ?
    Stačí stahnout free PHM Plus! a nainstalovat. Je tam utilita PHM Keys. Ta obsahuje mezi jinými i přesně to, co se dřív označovalo AltTab. Nyní Task Switch.
    Stačí tedy nastavit v Settings/Buttons třeba Button 2 tak, aby obsahoval PHM Task Switch. A můžu přes knoflík č.2 přepínat rozjeté programy (úlohy), i když právě nevidím na horní lištu. Vždycky dvě poslední úlohy (aspoň mě to tak šlo).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od S474N
    Ja si instalnul Battery Pack Pro v1.1.1 a to softwarove taky umi prepinat, zkusim si s tim pohrat a treba tam taky bude podpora pro predelani tlacitek.

    Takze v BPP to neni, tak jsem instalnul to PHM a facha to spickove, diky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prepinani SW klavesnic
    Od locomachine v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 13:11
  2. java a spravce uloh
    Od Mara_MDAII v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-04-2007, 12:33
  3. software na manazovanie uloh
    Od mavin_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2007, 09:51
  4. Správce úloh ála XP
    Od PiTRiS_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-06-2006, 22:37
  5. Prepinani APcek
    Od Zeus_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 22:30