Mas malou mailovou schranku. Posilal jsem tri soubory. Zkus freemail na www.centrum.cz, tam mas ted v zakladu 30MB:-)Původně odesláno od Chuck
Mas malou mailovou schranku. Posilal jsem tri soubory. Zkus freemail na www.centrum.cz, tam mas ted v zakladu 30MB:-)Původně odesláno od Chuck
Prosím, prosím. Pošli mi taky.ops: strojvudce@centrum.cz
Poslal jsem ti tri maily - kazdy asi 6MB. Tak dej vedet zda to prislo. Az to smazes ze schranky, tak ti poslu dalsi.Původně odesláno od strojvudce
Děkuji. Ale přišel mi jenom jeden, velikost 3,9MB (Příběhy č. 001-049.part3.rar (2.9 MB)):?:
Jo, uz jsem to taky zjistil. Ty prvni byli vetsi a neprosli. Muzu to rozdelit na mensi casti, ale pak nebudu ja delat nic jineho nez posilat a ty zase budes jen stahovat a mazat:-( Nemas nejaky objemnejsi mail?
Bohužel. CENTRUM je asi největší. Píšou, že 30MB.:?:
No, ale teď mám alespoň něco, tak jdu testovat prohlížeče. :yes:
Tak mám nový email, pošlete to prosím znovu.
okirusan@centrum.cz
Díky moc
Doslo mi to od METUJE v poradku, Diky.
Děkuji Metuji, přišlo mi to. Večer otestuji a dám vědět.
Diky. Přišlo 5 emailů. Taď jsem v praci a netuju přes PDA, ale rano stahnu a dam vědět, jestli je to OK. Tak ještě jednou diky.![]()
Tak už mám stažíno. A jdu zkoušet číst. Děkuji moc.:yes:
Zatím jsem to testnul v iPAQ Image Zone - je docela použitelné, jak psal p. Koza. Taky jsem zkoušel muj defaultní prohlížeč na obrázky Spb Imageer (placený) - příjde mi lepší.
Taky doslo. Diky
Ahoj,je to sice trochu pozdě,ale jak to vlastně dopadlo?Máte někdo Rychlé Šípy na PPC?Dík za odpověd´...![]()