Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: gps

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    22

    Bude komunikovat Garmin eMap s mym iPaqem 3630?
    Najko@atlas.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Bude, staci tzv. Nullmodem pro spojeni pres RS232 (COM) porty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    22

    Kde se da ten nullmodem koupit-nechci to bastlit!
    Jakej soft k tomu?
    Dik Najko:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Nullmodem pouze umožňuje propojit mezi sebou dva stejné konektory, v tomto případě RS 232. Soft není potřeba, bude ale nutné dokoupit seriový kabel pro PDA. NM se dá koupit u prodejců s počítačovým příslušenstvím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    18

    Riesil som prepojenie medzi Garmin eTrex a iPaq 3870 cez null modem. Null modem bol dost velky problem zohnat, ale nakoniec som ho zohnal - ale nefungoval. Riesenim bolo zohnat si rozoberatelnu (asi nejaku spojku) na 9 pinovy seriovy a nahradil som tam jednu 9 pinovu koncovku "samcom" (ospravedlnujem sa za divny vyraz, ale tak sa to vraj pouziva) tak, aby na oboch koncoch boli "samci", a dali sa tak prepojit seriove kable GPS a iPaq. Na internete nie je problem zohnat si schemu zapojenie nullmodemu - ide o prepojenie 9 kablikov (pripadne menej).
    Funguje, na iPaq so softverom RoutePlanner.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    82

    Já mám nyní obejdnaný kabel přímo na propojení Axima s Garmin Legend za $60 :? .

    Ovšem včetně odbočky pro napájení (PDA+GPS) z auta.
    Odpovídat lze po přihlášení