Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Jak udělat na n10 hard reset?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    5

    Jak mam udeal hard reset????????Když ho zapnu tak se mi tam objeví napis :Tap the screen to set up your Pocket PC a když kliknu na obzazovku tak se tam objeví nejaky dlouhy napis a nejde nic delat.Packet mam z 2 ruky a vubec tomu nerozomim.PROSÍM PORADTE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    V pravo dole je na Aceru malý přepínač. Třeba stylusem jej přehoď do leva, chvilinku počkej a pak ho vrať zpátky doprava. Tím jsi Acer n10 hardresetoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    5

    a jak dlouho mam počkat ja mislel že se to tym vipíná?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    5

    nic se nedeje pořad to stejny a když kliknu na obtazovku kde je napis :Tap the S¨creen to set your Pockat Pc , tak se mi objeví napis :ALIGN SCREEN
    Tap the target firmly and accurately at each location on the screen.The target will continue to move until the screen is aligned.a jak nato klepu jak klepu tak nic!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    Počkej tak 10 vteřin. Tím přepínačem se Acer nevypíná, vypíná se stiskem kulatého čudlu v pravo nahoře vedle repráčku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    5

    pořad nic a nic!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    To je kalibrace displeje, musíš se trefovat stylusem na ty křížky, co ti na displeji naskakují. Pak se řiď pokyny, které se objeví.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    5

    a když nemam ten stylus?mužu třeba paratkem
    ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    Třeba párátkem, ale bez stylusu si brzy pěkně zeškrábeš displej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud tim paratkem nehodlas po displeji jezdit, tak to staci. Ovsem doporucuju si koupit novy stylus. O stylusech byla rec jiz mnohokrat ve starsich forech.

    Kdo ti a za kolik prodal n10 bez stylusu?

    Nekdo mi chtel prodat Tungsten T3 za 5500 (v te dobe byla porizovaci cena noveho cca 14000). Nebylo k tomu skoro nic, ale stylus jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak udělat hard reset?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 11:36
  2. Jak udělat soft reset bez rozdělání HD?
    Od Peta_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 11:06
  3. Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset
    Od samponek v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 14:17
  4. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 11:45
  5. MDA hard reset
    Od J-REK v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-04-2007, 21:42