Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SIM Toolkit - nakop bych ho!

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Dnes jsem nějaký psavý, ale myslím, že toto téma zajímá více lidí. Existuje nějaká náhrada SIM Toolkitu pro MDA2? Vestavěný HTC je naprosto s odpuštěním nahofno:
    • Neustále se zasekává
    • Když ho ukončí jiná aplikace, zasekne se a pomůže až restart PPC
    • Řádky jsou nesmyslně malé, nedá se ovládat jinak, než stylusem
    • Nedá se z řádků kopírovat (třeba kód do eBanky)
    • A další...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Já osobně tebou popisované problémy se zasekáváním a ukončováním nemám.
    Malá písmenka ano, ale to neovlivníme.
    Co se týká nemožnosti kopírování a vkládání údajů, myslím, že důvodem bude spíš bezpečnost aplikace (přece jen jde o manipulaci s našima penězma).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Tzn. když použijete třeba Close All z nějakého task manageru na HTS Sim Toolkit, tak ho pak můžete normálně naběhnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od plachow
    Tzn. když použijete třeba Close All z nějakého task manageru na HTS Sim Toolkit, tak ho pak můžete normálně naběhnout?
    Já používám PocketNav, který ho nezavře, a to ani příkazem Close All.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Je otazkou, co pouzivate za spravce programu...
    Protoze pak se muzeme dohadovat, proc to dela, hodne dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Já mám též PocketNav. Když dám Close All, tak ho to zliquiduje... Ale trochu podezřívám samotnou SIMku, jestli není zádrhel tam. Protože mi i na Siemensu ME45 nějak záhadně za určitých okolností padal SIM Toolkit...

    Každopádně díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A neda se tam nastavit akce, co to ma udelat, kdyz se tapne na X?
    Protoze SIM Toolkit se zavira sam...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Rad bych se zeptal na stahovani velkych souboru
    Od lokalnet v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 09:53
  2. SIM Toolkit - nejde vypnout zvuk u SIM Toolkit
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 11:25
  3. Jsem začáteční a potřeboval bych poradit s MDA 2...
    Od Whiteman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-02-2005, 18:06
  4. Měl bych zájem o Asuse A620.
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 15:53
  5. chtěl bych ANEXTEK
    Od pares v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 23:51