Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 148

Téma: Agile messenger

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Mam problem s agile - ked ho spustim prvy raz tak pokial mam transcriber tak mam obrazovku rozdelenu na 2 casti kde do prvej pisem a v druhej vydim co pisem . pokial ho ale "minimalizujem" a pride mi sprava uz sa mi ta spodna polovica neukaze a tym padom mozem pisat ale nevy dim co pisem neviete niekto pomoct?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nevím, co máš za cihlu, nicméně moje zkušenost s AgMess je špatná. Tebou popisovaný problém jsem neměl, zato jiné:
    - již při samotné instalaci "odstřelil" instalovaný zástupce jinou položku v Todays a pomohla jen odinstalace,
    - pokud nebyl program ukončen přes exit, ale např. přes PocketNav, při opětovném spuštění se již nebyl schopen přihlásit a bylo nutné jej přeinstalovat,
    - takže jediným plusem, oproti klasickému ICQ zůstává schopnost přijímat zprávy z NOKIE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Chlapci, nezavrhněte ale Agile před verzí 3. Ta vypadá ťuťuňuňu...
    Ad Transcriber: A ten Transcriber se ukáže, když přijde ta message? Pokud ne, ťápni na jeho ikonu a mělo by to zase naskočit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od beecher
    Chlapci, nezavrhněte ale Agile před verzí 3. Ta vypadá ťuťuňuňu...
    Ad Transcriber: A ten Transcriber se ukáže, když přijde ta message? Pokud ne, ťápni na jeho ikonu a mělo by to zase naskočit...
    To kazdopadne, otazkou jest, kdy se dockame na PPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    aby ste rozumeli ten transcriber je funkcny len nevidim co pisem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Miroslav Lovíšek
    aby ste rozumeli ten transcriber je funkcny len nevidim co pisem
    Jóóó, také mi vadilo, že vidím pouze dva řádky.
    Ale ty nevidíš nic? To se mi nestávalo. Zkus prostě pustit, shodit a zase pustit klávesnici. Zřejmě jí AgMess. neudělá místo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    Ale ty nevidíš nic? To se mi nestávalo. Zkus prostě pustit, shodit a zase pustit klávesnici. Zřejmě jí AgMess. neudělá místo.
    JoJo, tohle mi obcas udela taky... Opravdu staci klavesnici zavrit a znovu otevrit. Tohle se vubec deje i u spousty jinych programu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Výborně. Shodli jsme se, že s Agile Messengerem, verzí nižší než 3, problémy nejsou. Máte ho někdo? A můžete ho poskytnout?
    (předpokládám, že je FREE).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od ipf
    Výborně. Shodli jsme se, že s Agile Messengerem, verzí nižší než 3, problémy nejsou. Máte ho někdo? A můžete ho poskytnout?
    (předpokládám, že je FREE).
    zde je odkaz na stažení z www.agilemobile.com

    a problémky jsou ) asi zatím u všech verzí hodně nás čeká na 3jku
    verze 3 je zatím jen pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam nastaveny sledovac na Agile downloads, takze jak to bude mozno stahnout, tak dam vedet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Moje cihla právě zahájila přípravy na nerušenou dovolenou. Z kontaktů v AgMess mi zmizeli všichni (možná, abych dal pokoj), zkoušel jsem v nastavení odtrhnout a zatrhnout "zobrazovat i oflajn", nepomohlo.
    Pro kontrolu jsem zkusil použít program ICQ v. 1.0, ten se ovšem ani neconnectne a spadne, takže by problém nemusel být v mém prohlížeči. Jste někdo onlajn na ICQ? Zkuste mi něco poslat. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Odinstaloval jsem Agile Messenger a najednou opět začal fungovat icq1.0. Jenže uložené kontakty v něm také nejsou .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od ipf
    Odinstaloval jsem Agile Messenger a najednou opět začal fungovat icq1.0. Jenže uložené kontakty v něm také nejsou .
    Teď jsem si pustil ICQ na stolním PC a kontakty mi taky zmizely. (
    Jestli nejsou ucpany někde nějaké dráty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Pokus č.3:
    Cíl: Zprovoznit ICQ.
    Použitá metoda: Pokus-omyl.
    Vybavení: MDAII, ICQ v. 1.0, T-mobile GPRS
    Průběh pokusu:
    1. zadal jsem si ve vyhledávači NICKNAME: eXEden a?.... nikdo takový nebyl nalezen,
    2. dal jsem si vyhledat číslo 128.... a ejhle: eXEden existuje,
    3. ťapnul jsem uložit do kontaktů a vytvořil neexistující skupinu ce4you a program hlásí: skupina i jméno již existuje (jenže já nevidím nikoho : ).
    4. Pokusil jsem se poslat eXEdenovi zprávu - příjemce neexistuje.
    Závěr: Nejvyšší čas odjet na dovolenou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od ipf
    ....Závěr: Nejvyšší čas odjet na dovolenou.
    Která sopka je na programu dne? Doufám, že se na třídnm srazu pochlubíš zase nějakým pěkným fotem :yes: .
    PS: Pokoušel jsem se na základě tvé žádosti odeslat testovací zprávu ICQ, ale neprocedil jsem to zkrze dráty.........
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Agile messenger pre WM05
    Od scenic v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:54
  2. ICQ a Agile messenger
    Od Chrobu v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 16:24
  3. Problém s Agile messenger
    Od Petr Schinzel v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 21:23
  4. Dotaz Agile Messenger
    Od Gvaks v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-06-2004, 11:48