Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Koupit HP iPAQ h5550 nebo iPAQ 3715???

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Dobry den.Jsem tu novy a rozhoduji se mezi temito zarizenimi..Muzete mi prosim poradit,abych pozdeji nelitoval.
    Treba v diskuzi pod clankem pro rx 3715 je napsano,ze ma malo ramm (v clanku 42 mega).Pro mne jako novacka nevim zda u techto zarizeni je tech 42 mega dostacujicich ci nikoli.

    Nebo pokud mi muzete doporucit neco jineho a dobreho )

    Predem vam vsem dekuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Treba v diskuzi pod clankem pro rx 3715 je napsano,ze ma malo ramm (v clanku 42 mega).Pro mne jako novacka nevim zda u techto zarizeni je tech 42 mega dostacujicich ci nikoli.
    Ono "malo" a "hodne" je relativni. Pokud potrebujete PDA na schuzky a kontakty, je vic nez dost i 32MB. Kdyz si na tom chcete prehravat filmy, nebude stacit ani tech 128MB. Zalezi na tom, co na tom chcete delat.

    Hodne RAM pameti ma tu vyhodu, ze pokud vam nejde vyslovene o multimedia, muzete nechat SD slot volny pro nejakou SDIO kartu (GPS a pod). Nicmene se obavam, ze pokud se rozhodnete zarizeni vyuzivat trochu vic nez jen jako diar, bez pametove karty se stejne neobejdete.

    A odpoved na otazku, co doporucit? To je tezke, kazdy by zde mohl vychvalit sve zarizeni. Ja doporucim venovat par hodin procteni recenzi pro zakladni seznameni se zarizenim, nasledne diskuzim pro prakticke zkusenosti uzivatelu a pak, az budete mit skoro jasno, se pripadne ptat na konkretni rozdily

    P.S. Z techto dvou zarizeni hlasuju pro rx3700
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Těžká volba, pokud bych si já osobně vybíral a měl bych na výběr pouze z těchto dvou zařízení, koupil bych iPAQ 37xx i když jsem ho v připomínkách pod recenzí nešetřil.

    Ovšem pokud bych mohl svůj výběr rozšířit na všechny další PDA dostupné u nás, volil bych FSC Pocket LOOX 720.

    Aj aj aj ti mi zase daj
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Predem moc dekuji za odpovedi.Recenze jsem cetl a jsem rad za tento server,ale pokud jsem chtel precist v diskuzi pocity o tomto zarizeni (Proc bych nekoupil rx3700),dozvedel jsem se jen,ze ma fotak (coz uz jsem vedel ) a tudiz se s nim nedostane tam,kam normalne chodi a dale bohuzel nic :-(

    Ano i nad Looxem jsem uvazoval a i o iPAQ 4700,ale to je drahe a nabizi skoro to same (tedy pro me).
    Dnes jsem koukal na kassa.cz a Loox 720 tam jeste nemaji :-(

    Nevite kdy by mel byt na trhu? Uz jsem docela nadrzeny na nejake PDA,tak jestli to mam jeste chvilicku vydrzet nebo koupit rx3700.

    Jeste jednou vam dekuji za cenne rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    add ma odpoved
    Do ted jsem mel a jeste mam SE P900 a u tohoto zarizeni jsem stahoval software a zkousel.Hral si s ruznymi programy a tudiz si myslim,ze u PDA na tom budu uplne stejne
    Nez zjistim co budu potrebovat a co je pro mne zbytecne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Kdy bude LOOX se řeší zde

    Ovšem pokud máš P900 tak nevím k čemu potřebuješ PDA? Nebylo by pro tebe výhodnější spíše MDA II?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Taky jsem o nem premyslel,ale nechci ho..Kdyz si predstavim takovou placku u ucha
    P900 prodavam a chci zkusit neco noveho..Mam doma T68i a ten budu s PDA spojovat.
    Dekuji za rady,rozhodl jsem se pro LOOXe 720,jen doufam,ze to do te doby vydrzim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... Looxe 720 bych taky doporučil ... už hledám, kde k němu co nejrychleji přijít ... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No ono je dost obtizne psat sve zkusenosti s necim, co jeste neni na trhu Coz je prave problem rx3700 a PL720. Takze bud je moznost to risknout a koupit mezi prvnimi, a nebo pockat par dni, az si to lidi osahaji a budou se vychloubat, jak je ten jeji ajpek/luux/axim a ja nevim co jeste uzasnej
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ipaq h5550 lokalizace z FR
    Od okoun_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 22:43
  2. pevne pouzdro pro hp ipaq h5550
    Od Lambonaut v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2006, 07:28
  3. IPAQ 3715 - GPS I-TEC
    Od mch810 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2005, 21:34
  4. otázka na iPAQ h5550 !
    Od Olda ST1100 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 23:55