Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567
Zobrazené výsledky: 91 až 98 z 98

Téma: PocketDivxEncoder

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To je screen z PDA?

    Jinak asi tusim, v cem je problem Co to SH v nazvu exace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Lidicky mam obcas problem se zvukem u filmu,ktery upravuju v PocketDivxEncoderu!Film se mi prevede,ale neni u nej zvuk!Pri vyberu filmu se me zepta jaky zvuk ma nacist,potvrdim mu ze Czech(ceske),AC3,6,128 ale vysledny film je bez zvuku...dost me to stve,mam uz par filmu u kterych to dela a nevim co s tim...kodeky mam vsechny co potrebuju....dokonce,kdyz se treba v PocketDivxEncoderu kouknu na rozliseni vystupu a jak je tam ten vyber rozliseni,tak tam bezi ukazka a je se zvukem...po konverzi zase nic:no: ( :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    2duffioso: OKi ale máš ty správný kodeky taky v cihle?? Nebo nějaký optimální přehrávač??? Mě to chodí v pohodě... Co používáš jako zdroj toho převádění?? ..jakej formát filmů??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    to neni kodekama v pocket pc....jde o to,ze zvuk neni ani v PC,kdyz to prehravam....vetsinou to je u filmu,ktere mam ve .vob...tedy DVD,ale uz se mi stalo i u avi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    S převáděním filmů z *.vob zkušenosti nemám pražádné!! Ale jestli se ti to stává u *.avi tak opravdu nevím... to se mi nikdy nestalo!! Ale když to vyřešíš tak dej pls do placu v čem byla chyba.. Držím palce!! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jasne vedet dam,ale asi budu muset nejdriv ripovat v necem jinem,na avi a pak teprve pouzivat PocketDivxEncoder...je to blby,ale asi jedina moznost...jen ted nevim,cim to budu prevadet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A co používáš na ripování do *.avi???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    prave ze do ted jsem pouzival PocketDivxEncoder...zkousel jsem pred hodinou virtual dub,ale jsem z nej manas...priznam,ze na tohle jsem levej...do ted jsem uz udelal hodne filmu,ale tohle me stve:no: (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567

Podobná témata

  1. filmy PocketDivXEncoder
    Od blackchicken v sekci Multimédia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 17:48
  2. PocketDivXEncoder 0.3.51 RC11
    Od Clemenza_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 15:37
  3. PocketDivXEncoder Pomoc!
    Od jozee v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 21:12