Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 98

Téma: PocketDivxEncoder

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Nechci bejt kritickej skřet, ale ten návod je poměrně nedetailní (vše co tam je pochopí uživatel během 5min-nj user friendly program) a chybí tam spousta fines, obzvláíšte pro tu 3.50 verzi (např. diakritika se nezobrazí, pokud po načtení titulků nepřepneš jazyk do anglickýho a pak zpět do českého-spousta lidí se na to ptá, třeba že titulky to umí jen sub-taky by to spoustu lidí zajímalo), pravda, sám sem línej k tomu se dokopat, možná by to ještě chtělo na verzi 3.51-ta bude zajímat mnohem víc lidí díky práci s titulema
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    22

    To je navod na prd! Vzdyt ten program pochopi i ten nejhloupejsi clovicek, tak co tam neco vysvetlovat, zvlast ten uplnej zaklad :?

    Na tom proste nic neni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    abych řakl pravdu na tom programu neni co vysvětlovat ale to je jedno:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Kód:
    Hmmm, tak vysledek mam 764
    COZE??!!
    to neni mozny, takhle malo mi to nedelal ani iPAQ 3630 a 1915 je lepsi
    nekde je tam naka blba chyba.. zkousel jsi to pretaktovat? nebo jestli to nemas podtaktovany, tohle se mi fakt nezda.. Nedelal si nakej divnej upgrade systemu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Co se týče návodu-zbytečnost, ale nebyl by špatnej nápad, udělat článek s odpověďma na nejčastější FAQy, jelikož otázku například na funkční diakritiku /koneckonců i odpovědí) jsem tu viděl už nejmíň 5 a bylo to pořád to samé
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    no co vim teď v te nove verzi už ten postup na diakritiku neplatí teď už to fachá samo )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    návod na 3,51

    vyberte PDA
    titulky "ANO"
    další nastavení je na vás
    převod

    jednoduchý jako facka


    ) )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    To vim taky, ale stejně na tu starou vrzi se to může někomu hodit-nehledě na to, že ta nová ještě není (přestože fachá dobře) ve finální verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Vyšla nová verze 3.60
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Mam novou verzi 0.3.60 ale musim dat prevest je video!
    jakmile dam i audio tak se soubor prevede ale ma velikost nula!!!

    Nevite nekdo co s tim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím,dovoluji si položit začátečnický dotaz k tomu tématuřevedl jsem si film i s titulky/ve verzi 3.60/ a nezobrazuje mě to písmenka šžč. Nevíte v čem dělám chybu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Zkus tohle!

    Nacti film a titulky...

    Dej Help a prepni program do Anglictiny......

    Dej znovu Help a prepni jazyk do cestiny......

    Preved film a uz je tam ceska diakritika!!!

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Jestli se ti v titulcich misto tech znaku objevuji podtrzitka _ tak asi je kodovani titulku je ve WIN cp 1250, ale program ma defaultne nastaveno Latin-2.
    Takze dole klikni na help a zhruba uprostred -trochu nalevo je nastaveni codepage. Tam dej tu 1250. Plati pro verzi 3.60.

    BTW vubec se mi neosvedcilo nastaveni kvality zvuku na 4. Je to potom takove kovove/hl. vysky/. Takze budto lepsi kvalitu /5 -6, nebo treba ve virtualdubu /pred pouzitim pocket divix encoderu/ demux a v LAME udelat lepsi mp3. Staci CBR 64 /pro PDA/. Pak to zase spojit v tom DUBu
    Citace Původně odesláno od sikula05
    Zdravím,dovoluji si položit začátečnický dotaz k tomu tématuřevedl jsem si film i s titulky/ve verzi 3.60/ a nezobrazuje mě to písmenka šžč. Nevíte v čem dělám chybu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273



    Citace s rozumem. Viz pravidla. beecher
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Zkouším verzi 3.6 a mám problém při pokusu o načtení video souboru.
    Vyskočí mi toto okno:


    Neví někdo v čem je problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. filmy PocketDivXEncoder
    Od blackchicken v sekci Multimédia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 17:48
  2. PocketDivXEncoder 0.3.51 RC11
    Od Clemenza_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 15:37
  3. PocketDivXEncoder Pomoc!
    Od jozee v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 21:12