Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 98

Téma: PocketDivxEncoder

  1. #61
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    tyvole, si delas pr*el, ne?? to, ze ti udelala?!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Na co návod? It's simple. No, ale když bude zapotřebí nějaká rada do toho návodu, tak se klidně ptej
    P.S. Třeba chtěla tvoje máma ušetřit za elektřinu, to se hold nemůžeš divit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    22

    Zdravim,

    resite tu titulky, ale ja se jeste nedostal pres plynule prehravani fullscreen 320x240. Pouze kdyz snizim rozliseni treba na 224x160 a pak to roztahnu pres celej displej. Myslite, ze je chyba v pristroji? Mam iPAQ 1915 a nahravam to zatim do RAMky a ne na SDkartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Mnó, taky hodně záleží na datovém toku, jakou kvalitu jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    22

    Datovy tok, ktery zvladne muj iPAQ, mi ten benchmark co je BetaPlayeru ukaze pokazde jiny. Zkousel jsem kolem 240kbit/s a pak i nizsi. I kdyz jsem dal nejnizsi kvalitu videa i zvuku, ale 320x240, tak se to proste cukalo!!! Fakt uz nevim. A to jsem uplne vyhardresetoval iPaqa, aby bylo vse uplne ciste a pameti mraky a stejne vysledek v 320x240 mizernej!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    to je divny, bud ti to nestiha procesor nebo ti chybi nakej kodek. Co mas za PPC? 2002 nebo 2003? Zkus benachmark na kolik ho udelas, s h1930 delam 1088bodu a vsechny filmy mi jdou ciste i na max. kvalitu a datovej tok.. A 1915 ma od 1930 rozdil jen v PPC 2002 na 2003, SDIO slotu a procesoru, jinak je stejna a podle me by bejt problem nemel
    -taky zalezi na volnym mistu, kdyz mam RAM na 25MB, udelam to na 1088, pokud je kolem 12 MB, tak to lita kolem tech 1030
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Nj, s tou ramkou je to 100% pravda, klidně můžete mít na pozadí spuštěné další programy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    22

    Jestli myslis zkusit benchmark od cre@ive, ktery je i zde ke stazenihttp://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=415, tak nevim, zda myslis komplet nebo jen jeden z nich? A jestli ti to beha na 1930 v pohode i v nejlepsi kvalite, tak to jsem fakt blazen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    tenhle neeee, ja myslel GXMARK ted nevim link, ale dej ho do fulltextu a urcite najdes, je taky free. A kazdopadne to ma pekne graficky udelany testy
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    22

    Hmmm, tak vysledek mam 764 :?

    Spis si ale myslim, ze to bude tim datovym tokem. Stve me to! Update na PocketPC2003 u iPAQa 1915 asi mozny neni :no:

    Kodeky tam nemam zadne. Jen nainstaluju BetaPlayer s tema jeho internima kodekama a to je vse. Nebo tam mam dat jeste nejake?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Skus tam ještě hodit něco do windows media playeru, pak uvidíš, jestli je ten problem v přehrávačí kodecích, anebo v paměti atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Myslim že elektřinou to nebylo ale to je jedno net mam adsl tim to asi taky nebylo ale to je taky jedno ted sem tady sam a pustim se do toho už mam udělany obrazky a spustu videjí
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Návod se spoustou videí? No nevim, ale přijde mi, že by to byl poměrně dost objemný návod
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    Ale ne tak sem to nemyslel ale nebylo by to špatné co ?
    Ale návod je a jestli se povede tak je tu pod tímto příspěvkem v zipu.

    ale obrázky tam jsou
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    tak se povedlo pište své názory a přání
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. filmy PocketDivXEncoder
    Od blackchicken v sekci Multimédia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 17:48
  2. PocketDivXEncoder 0.3.51 RC11
    Od Clemenza_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 15:37
  3. PocketDivXEncoder Pomoc!
    Od jozee v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 21:12