Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 98

Téma: PocketDivxEncoder

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    69

    Jenže ať dělám co dělám, pořád tam nemohu dostat v tom programu titulky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Měl jsem také podobný problém, než jsem jméno souboru subtitulků nakopíroval od souboru avi. Prostě nebyly stejné, ale nebylo to na první pohled vidět. Ale nemusí to být ono.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    69

    Takze nakopirovat titulky a *.avi kazdy vzlast do jineho adresare ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od romanx
    Takze nakopirovat titulky a *.avi kazdy vzlast do jineho adresare ?
    Jezismarja ne. Naopak by mely byt ve stejnem adresari a je dobre nazvat soubor titulku az na priponu stejne jako nazev filmu.

    Priklad - mas 2 soubory:

    Alien3.avi

    Vetrelec3.sub

    Takze vzit a pojmenovat soubor titulku stejne:

    Alien3.avi

    Alien3.sub

    Titulky muzes mit i s jinou priponou - .sub uvadim jako priklad. Priponu u titulku ponechat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Hm, asi jsem se blbě vyjádřil. Oba musí mít naprosto stejné jméno (kromě přípony). A musí být ve stejném adresáři. To je sice asi jasné, ale chtěl jsem naznačit, že v mém případě jsem udělal tu chybu, že jsem je stejné neměl a dokud jsem jména nesjednotil pomocí copy a paste, titulky nebyly. Buď tam byla nějaká mezera navíc nebo nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    69

    Chlapi to jsem vsechno zkousel a nic mam posledni verzi, premenovaval jsem to podle Vasich navodu a stejne mi to vybere jen *.avi a dalsi volbu to vubec nenabizi.

    Takze kdyz to grabnu nemam tam titulky.

    Jeste nema to neco spolecniho s kodekama instalovanejma na PC, ja mam ten Codec Pack.

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Myslis All-In-One Codec Pack? Hm - doufam ze jsi tam neinstallil ten filtr na titulky. To je vec kterou zasadne neinstaluju. Mozna je tohle ten rozdil...? Jestli treba pouzivas jiny filtr na titulky... Mno uvidis...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    69

    No zkusim si s tim vyhrat pak dam vedet, jak jsem pokrocil, ale kdyz Vam to funguje, tak to je urcite mezi klavesnici a zidli
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno mezi klavesnici a zidli to nutne byt nemusi - muze to byt opravdu treba tim filtrem na titulky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ahoj lidičky, mám za to, že jsem vyřešil váš problém s titulky v PocketDivxEncoderu Za prvé: musíte mít film .avi a titulky .sub (mě se osvědčil formát subWiever 2.0, ale to je stejnak jedno) ve stejném adresáři...to už zde bylo napsáno, ale já jsem objevil podivnou chybu-když máte v programu obraz nastavený na šířku (to malé PDA naležato) tak to na titulky nereaguju, je-li však to malé pda nastojato, ihned to na titulky .sub při načtení reaguje... Jestli chcete diakritiku, tak jak už tady někdo výše poznamenal-stačí po načtení titulků přepnout manu na angličtinu a pak hned zpátky na češtinu. No tak takhle nějak bx to mělo fungovat...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Kája
    Ahoj lidičky, mám za to, že jsem vyřešil váš problém s titulky v PocketDivxEncoderu Za prvé: musíte mít film .avi a titulky .sub (mě se osvědčil formát subWiever 2.0, ale to je stejnak jedno) ve stejném adresáři...to už zde bylo napsáno, ale já jsem objevil podivnou chybu-když máte v programu obraz nastavený na šířku (to malé PDA naležato) tak to na titulky nereaguju, je-li však to malé pda nastojato, ihned to na titulky .sub při načtení reaguje... Jestli chcete diakritiku, tak jak už tady někdo výše poznamenal-stačí po načtení titulků přepnout manu na angličtinu a pak hned zpátky na češtinu. No tak takhle nějak bx to mělo fungovat...:yes:
    Tak teda ikona PDA je otočená nastojato.Titulky i film mám pojmenované stejně ( až na koncovku ) a mám je ve stejném adresáři. Ale při načtení filmu se titulky neobjeví.Myslel jsi tu ikonu v rozšířeném nastavení?A pokud ti dobře rozumím , tak pak dáš jen načíst film a měly by se objevit i ty titulky?Já zadám film , ten se načte ale titulky nikde.
    Jak jsi to teda udělal?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak už to mám. Je to přesně tak jak to popsal Kája.V rozšířeném nastavení mám nastaveno jaký přístroj, já používám PDA. Dále se kliknutím na orientaci otočí PDA doprava, doleva nebo na výšku.Necháme na výšku a načteme film. V té chvíli se zeptá zda jsou obsaženy i tytulky a zda je taky načíst. Dáme ano.Pak kliknu na nápovědu a přepnu z češtíny do angličtiny.Pote zase z A do Č. To je vše a dám přímý převod.:yes: :yes: :yes:
    Takže ještě jednou díky za radu Kájo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    mám to tak jak pisete ale kdyz vyberu vstupni soubor a dam primi prevod talk se me to na zadny titulky nezepta .Titulky se jmenujou stejne pocket tam mam na stojato.tak nevim co delam spatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    mám to tak jak pisete ale kdyz vyberu vstupni soubor a dam primi prevod talk se me to na zadny titulky nezepta .Titulky se jmenujou stejne pocket tam mam na stojato.tak nevim co delam spatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    už to mam
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. filmy PocketDivXEncoder
    Od blackchicken v sekci Multimédia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 16:48
  2. PocketDivXEncoder 0.3.51 RC11
    Od Clemenza_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 14:37
  3. PocketDivXEncoder Pomoc!
    Od jozee v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 20:12