Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: backup utility

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    Hello,

    zajimalo by mne zda-li ma nekdo zkusenosti s backup utility ktera je soucasti PPC2002.

    - da se ipaq cely "vylit" na SD kartu?
    - jak kvalitni je backup? (co se vsechno zalohuje)?
    - da se takto udelany backup prirovnat k backupu udelanem via Activesync?

    Ma predstava je takova, ze bych v podstate z takoveto zalohy byl schonej obnovit celej ipaq po hardwarovem resetu (popripade druhe identicke zarizeni, napr. pri vyuziti sluzby Carepaq - vymena kus za kus).

    Je to vubec mozne?

    Predem diky za reakce ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jelikoz to delam tak jednou za 14 dni, tak muzu hodnotit:

    - je to naprosto bez problemu. Ja osobne to delam tak, ze jsem si nainstaloval komplet zarizeni, vsechny programy, ale NESESYNCHRONIZOVAL. Pak jsem zazalohoval na SD kartu, a nakonec synchronizoval. Ted kdyz uz je iPaq celej rozbitej kvuli milionu nainstalovanejch aplikaci, hard reset, obnova a synchronizace[]

    Jinak by se melo zalohovat vsechno, ale jak pisu - pokud synchronizujete s desktopem, tak je lepsi zalohu udelat bez toho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    Hned se mi naskytaji dve otazky:

    - jak dlouho trva takovy full backup a restore (u zapraskaneho 3870)
    - myslite si, ze by takhle slo obnovit i jine zarizeni (pochopitelne stejny vyrobce a typ)

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. No, neni to rychly, obzvlast pri problemech s SD slotem. Vychazi mi to asi 1-3 minuty na MB, je to fakt hrozne promenny (a pomaly)
    2. Jako ze na jednom iPaqu 3870 zazalohujete a na jinym obnovite? Nevim... Nemam dva na test[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    jo tak jsem to myslel zaloha na jednom obnova na druhym ...

    problemy s sd slotem??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Bohuzel, nevim...

    Jasne[] Mam SD RAM 128MB a je to hruuuuuuza! Pravidelne "mizne", musi se resetovat, porad nejaky hlasky o tom, ze je tam chyba, je to ppppoooommmmaaaallllyyyy... MMC to prej nedelaj.

    Kartou to neni, protoze jsem ji zkousel v Toshibe e570 a naprosto v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    pretec?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne, Delkin Devices. Mel jsem od nich dve CD karty a nemuzu si stezovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    Tak jsem to vyzkoušel. Právě jsem využil služby Carepaq (výměna kus za kus v případě závady) a provedl jsem restore z SD karty na kterou jsem měl udělanej full backup z měněného zařízení. Vše naprosto bez problémů, tedy až na jednu zásadní věc:

    Ipaq z ppc2002 po hw resetu není schopen správně "zacházet" s sd kartou (pořád ji chce formátovat - a tím bych pochopitelně přišel o backup), je nutno nahrát service pack (update serial driver) od compaqu - pak je vše v pořádku. Při představě, že se to stane někde v zahraničí (Carepaq má mezinárodní platnost) ,tak je mi backup stejně na prd - čímž chci říct, že je nejvyšší čas pro uvolnění již dlouho avízovaného ROM updatu od Compaqu, který tuto opravu má již v sobě.


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    9

    Nazdarek

    nevite nekdo, jestli lze u BackUpu pro PP2002, nebo u nejakeho jineho nastavovat, co vse chci
    zalohovat? Nekdy chci jenom texty a podobny blbiny, aby to nezabralo misto..
    dikyy []
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. instalacka e-ten backup utility
    Od vosouspadlo_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-09-2009, 20:39
  2. IP utility
    Od quick_pd v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-02-2008, 12:48
  3. ASUS backup utility na A696
    Od vlado4_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 06:39