Mam pocit, že je nejvyšší čas založit novou diskusi právě na téma nového oficiálního updatu pro přístroje T-mobile MDA II. Tento update je na světě, poskytuje jej však jen servisní partner T-mobilu, a to GSMobil SERVICE sídlící v Praze. GSMobil SERVICE si za provedení tohoto updatu trapně účtuje nemalý poplatek. Tento postup je dle mého názoru velice nepřátelský vůči klientům společnosti T-mobile, potažmo vůči majitelům stále velmi drahého zařízení T-mobile MDA II. Vezmeme-li v úvahu postup operátorů v ostatních vyspělích zemích světa, kteří poskytují updaty zdarma volně ke ztažení na internetu, jistě se mnou budete všichni souhlasit, že postup českého T-mobilu je nepochybně velmi zarážející a především velmi nepřátelský vůči klientům, kteří za jejich přístroje utrácejí nehorázné peníze, zvlášť pak za jejich nákladný servis, opravy a dokupování příslušenství.
Zde je text emailu jež jsem zaslal před malým okamžikem infolince T-mobile se žádostí o odpověď:
Dobrý den, doslechl jsem se o novém oficiálním updatu ROM verze pro vaše přístroje MDA 2. Tento přístroj již dlouho používám, a zajímalo by mne, proč není tento update volně poskytován vašim klientům na internetu, tak jak je to běžné v ostatních zemích, proč lze tento update získát jen zaplacením neoprávněného polatku vašemu servisnímu partnerovi GSMobil servisu sídlícímu v Praze v Čakovicích. Ve vašem zájmu by mělo být, aby tento nákladný telefon fungoval ke spokojenosti vašich klientů, což popravdě updaty ROM verze dost často umožňují, přístroj je pak o dost spolehlivější a vykazuje bezproblémovější chod. Proč tedy společnost T-mobile neposkytuje tento update svým klientům zdarma? To je přeci otázka slušnosti, vyjít svým zákazníkům vstříc, když oni jsou ochotni utrácet nemalé peníze za vaše přístroje a především vaše služby, nemyslíte? Děkuji
Miloš Strouhal
Teď už jen zbývá čekat na odpověď..:? Asi nebude pozitivní. A nebo taky žádná. V tom případě jim budu psát tak dlouho, dokud se mi k mému dotazu nevyjádří.. Ale můžete jim zkusit taky něco napsat, tady je formulář pro dotazy a stížnosti. Třeba se nám nějak podaří stím hnout tím správným směrem..! :yes:![]()
A zde je kontakt na GSMobil Service.
A zde je pro představu přehled veškeré podpory poskytované společností T-mobile našim zařízením. :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :!: