Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: SKYPE for Pocket PC - IP telefonie zdarma - zkoušel to někdo?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Zkoušel někdo z vás SKYPE? Pod Windows a Linuxem to asi šlape, ale jak je na tom PocketPC? Máte s tím nějaké zkušenosti? Je to použitelné přes GPRS připojení?
    Link na projekt ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Nezkoušel, ale pro ty, které to zajímá přidám zajimavý článek ...
    http://www.zive.cz/Text/Ar.asp?ARI=118189

    Ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    POUŽÍVAM MĚSIC. WIFI SPOJENÍ-SUPER,GPRS JAK KDY,ALE DÁ SE TO.PRY VYHLEDANÍ KONTAKTU,,echo123,,MUŽEŠ VYSKOUŠET PŘENOS.TED JE NEW VERZE,KTEROU JSEM JEŠTE NEZKOUŠEL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Ještě snad
    tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    Zkouseli jsme to s kamosem pres MDA II a prenos byl celkem dost kvalitni !!! ale problem je jinde ten hovor stal o dost vic nez klasickej(proste prenesenea data) pro lidi s nonstop netem je idealni reseni doporucuji a na podzim az T MObile spusti EDGE to bude kvlitka jako hrom !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Tiez to mam, ale zatial to nemam s kym vyzkusat, cakam lez sa vrati kamos s dovolenky a testneme to. Fakt ma zaujima ako to pofrci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Vzhledem k tomu,že mám online přistup na net by mě to docela zajímalo.Jak to funguje a co je k tomu potřeba ?Dá se pomocí toho skutečně volat z MDA II ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Teď jsem to testnul a na "echo123" jsem obdržel jakýsi pazvuky blížící se mé nahrávce. Pocket verze má po vybalení 2.3M a je dost uživatelsky střídmá. Po vybalení z CABu je v instalačním adresáři jen "Skype.exe". To je vše? Stáhnul jsem si i češtinu, ale není ji jak použít(asi bude pro PC). Tak to je moje zkušenost za cca. 30min používání. Najde se někdo, kdo má nějaké lepší praktické zkušenosti? Na ET nonstopu to asi moc nepojede co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... u mého testování byl Skype pro PPC použitelný jen přes W/LAN. Přes GPRS jsem protistranu slyšel poměrně dobře, nicméně protistrana neslyšela mě (patrně nedostatečný uplink).

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Hm, u ET mám na výběr 1 nebo 2 timesloty na uplink. To prostě nepojede. Ale dodám ještě info pro zajímavost. Pocket Skype i PC Skype okupuje port 443 - chová se jako https server. Takže v místní síti si IMHO povídají přímo bez nutnosti kontaktovat centrální HUB. Uvítám další info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Snad bude někoho zajímat, že je tu o 1MB novější verze (asi 5 dní). Na první pohled je tu změna barvy...

    skype v.1.0.0.10

    CAB je ke stažení též.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak jsem si to nainstaloval, ale nemám to s kým zkusit. Kdo má zájem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Skype z komplu pouzivam bezne, testoval jsem i v PDA a docela pohoda, na nejake rychle "zavolani" z postele, bez nutnosti zapinani komplu je to pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od S474N
    Skype z komplu pouzivam bezne, testoval jsem i v PDA a docela pohoda, na nejake rychle "zavolani" z postele, bez nutnosti zapinani komplu je to pohoda.
    Nevím, ale asi je to odvislé od signálu, protože včera jsem volal na echo123 a nebylo rozumět ani ň.A když jsem zanechal vzkaz tak zpětně jsem svému hlasu nerozuměl vůbec.Máš to nějak v PDA nastavené?
    Myslím zvuk atd.
    Když tak mi pošli SZ tvoje skype at to zkusím.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Mne to moc dobre nechodi. Nieco poviem na jednej strane a na druhu stranu to pride s oneskorenim cca 20s a je to nezrozumitelne. Davam to za vinu nizkej rychlosti GPRS. Uz sa neviem dockat EDGE uz to sice funguje, ale nasi operatori nas zasobuju takymi telefonmi ze hruza:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GSM Booster - zkoušel jste někdo?
    Od qwido v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2009, 13:32
  2. Pocket Informant 2007 ZDARMA
    Od KarhU v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 10:35
  3. HTC Audio Manager - zkoušel ste někdo na p535ce?
    Od silencer_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 09:10
  4. Skype - Wi-Fi telefonování zdarma
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 14:05