Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch pro kalibrace displeye

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    2

    Ahoj , mam problem :
    Nak mi spatne fungovala obrazovka na dotyky , klikl jsem na obrazovce vpravo a v mobilu se kliklo vlevo , udelal jsem reset a porad nic , tak jsem udelal hard reset , ale ted se za boha nemuzu dostat dal pres kalibraci displeye ,na vsechny ty krizky kliknu presne a porad se to objevuje dokola , uz 2 dny to zkousim a proste me to dal nechce pustit , naka rada ?
    Pomohlo by mi toto ? :
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1457343

    Popr. nevite jak to nainstalovat ?

    Nebo :

    http://aukro.cz/lcd-dotykova-vrstva-...518836751.html

    Ale to bych neumel vymenit .
    Nebo jsem cetl ,ze existuje nekde ROM s uz nakalibrovanym displeyem ,je to mozne ?
    Ps : Mam doma uz 1 Raphael u ktereho mi odesla zakladovka , neumel by to nekdo opravit za naky peniz ?
    DEKUJU .

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud je to po záruce, tak mrkni sem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    2

    Tak to nedam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    6

    Dáš, neboj. Když jsem jej poprvé "kuchal," tak byl ještě v záruce. Taky jsem měl tenkrát špunta mezi půlkama, ale pokud budeš postupovat přesně dle výše uvedeného linku od admina, tak jej rozděláš bez nejmenšího problému. :yes: Postupoval jsem dle toho samého odkazu. Dnes je to pro mne už jen rutina. :sarcastic: Jen si dej velký pozor na ten výsuvný mechanizmus klávesnice, protože občas po smontování vykazuje větší "volnost." :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    6

    Nedalo mi to. Pochybuji, že to máš ještě v záruce. Pokud jsi s "Rafíkem" někde pořádně "neseknul," tak bych hledal problém v přechodovém odporu (rezistenci) pásového vodiče dotykové vrstvy s MB. Kontakty jsou postříbřené, a protože stříbro tuze rádo reaguje i s velice nízkým obsahem sirovodíku, viděl bych celý problém tady. Rada je tedy mnohoznačná: 1) Rozebrat a opatrně vyčistit jak patice pásoviny, tak postříbřené kontakty na pásovině na straně MB. Zapomeň ale na ostré a kovové nástroje! Rozhodně nerozebírej druhou část pásoviny u displeje, je to zcela zbytečné. Nebo 2) Sehnat někde na netu HTC Touch Pro za cenu cca 1500 Kč (dej si ale pozor na nabízenou výbavu a "opotřebení") 3) Napiš mi na mail: jean.s(zavináč)tiscali.cz a snad se nějak domluvíme. 4) Poslat PDA do VSP do Sezimova Ústí. (Už jsem tam byl i osobně - peněženka Ti ale bude hodně krvácet.) Hodně zdaru!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Otázkou je, zda do toho ještě vůbec investovat. Je to přeci jen starý (morálně i technicky) přístroj, baterka taky asi nebude mít daleko do smrti a ani OS nejní z nejnovějších (a novější nebude). To vše je třeba zvážit, zda se nevyplatí koupit radši nový/novější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    6

    To máš pravdu, ale pokud má uživatel určitý vztah k tomuto zařízení (třeba jako já ), tak si jej buďto opraví či si jej sežene znovu někde v bazaru. Měl jsem možnost přejít na TP2 (Rhodium), ale už to provedení mne odradilo. Zase ubylo HW tlačítek a zmizel i často kritizovaný D-Pad, který sice nebyl nic moc, ale pořád to mělo alespoň směrová tlačítka. Navíc ani nevím, zda-li existuje pořádné počeštění klávesnice pro TP2 jako v případě TP1. Navíc origoš novou baterii do TP1 seženeš dnes i za méně než 200 Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-11-2008, 09:13
  2. Kalibrace pro Ozi ???
    Od Ášek v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 21:22
  3. Kalibrace map S-42
    Od Scartman v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 11:09
  4. touch screen - kalibrace
    Od ksfga_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 20:29
  5. Osvětlení externího displeye
    Od Dr.Buba v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-02-2006, 09:36