A ještě foto dvou telefonů, jež jsem měl, a stále mám ze všech nejraději...pěkně pospolu...![]()
A ještě foto dvou telefonů, jež jsem měl, a stále mám ze všech nejraději...pěkně pospolu...![]()
Tady přikládám foto nezbytných "ingrediencí" pro tvorbu "tuningu" MDA II. Už jen potřebuji aby mne osvítila můza..![]()
Zatím mam tento první plán:
Vše co je na MDA klasicky matně stříbrné, bych chtěl dát do temně černé, vysoce lesklé barvy..
Vše co je na MDA již krásně zrcadlově chromované, mínim zachovat..
Přičemž bych chtěl dát do zrcadlového chromu též ty dva černé plastíky jež jsou na čele MDA, a všechna boční tlačítka..
Černý "praskající" plast bych zachoval matně černý..
Ale to je jen první návrh, ještě čekám že někdo přijde s něčím lepším..![]()
BTW Kolik jsi dal za to překrytování?
Já jenom tak, že se dívám na toho svýho DP2 a jak jsem viděl ty stránky o chromování (Jarouši, díky), tak jsem si řekl, že by možná nebylo na škodu nechat celý ten přední kryt hodit do lesklýho chromu...:yes:
no ja jsem tak trochu ulitlej do decentnosti a nejsem velkym pritelem lesku
takze bych to upravil asi presne inverzne (to co bylo stribrne bych nalakoval cerne - asi matne (nejlepe kdyby byla moznost slabeho pogumovani ala nt IBM)
a to ovladaci prvky a to co bylo puvodne cerne bych pochromoval![]()
Původně odesláno od skautik
Přesně to mam v plánu!.. Máme evidentně podobný vkus..
![]()
Zitra jdu nechat pochromovat ty černé plasty.. ;o)
Uz ted se tesim na vyseldek![]()
Tak to by ti mohlo byt inspiraci tohle
http://www.tekguru.co.uk/phpBB2/index.php?article=4000
Hezke ze? Tohle se libi i me a to se me MDA moc nezamlouvalo... :-)
Objevily se první komplikace, jak se dalo čekat.. Jde o to, že mi v té pražské firmě zabývající se chromováním kovů a plastů odmítají přijmout ty malé černé plasty jež jsou na čele MDA II..:? Prý nedokáží chromovat takové "titěrnosti"... Takže zatím jsem dal pochromovat stilusy,a podařilo se mi hodit do zrcadlového chromu to stříbrné místo-kolečko jež je nad repráčkem MDA II, tudíž je v této chvíly na mém MDA II naprosto totožné množství chromu jako na XDA II..![]()
Nevíte někdo o nějaké jiné firmě,sídlící v Praze či v okolí, jež by byla schopna "titěrnosti" chomovat?... Díky
Tak jsem tedka vicemene nahodou narazil na tento topic
XP - jak to dopadlo? Podle toho, ze uz nikdo nic nepripsal (+na tech fotkach MDAII+III je normalni) a posledni ses ptal ty, tak predpokladam, ze z toho asi sesloV jakem bode jsi prestal? A kolik jsi dal za ten kryt? Mam za to, ze zase nekde jinde jsem cetl, jak jsi rikal, ze to bylo hodne mastny..
A ted uz se dostavam k hlavnimu dotazu - origos pouzdro MDA II je plast, akorat nastrikanej na stribrno, ze jo?! Ted jsem totiz narazil na xda-dev zminku o krytu z hliniku - to se mi pomerne hodne zamlouva - http://www.siansmobiles.co.uk/catalog/product_info.php?+...+fe438cb3acdc6be
nebo je snad MDAII standardne hlinikove? Fakt nevim, tak se ptam (ale podle tech skrabancu co tam mam bych to nerekl..)
Jo a k te N7110 - congratz - fakt hone dobry) Hezci N7110 jsem nevidel - opravdu krasa...
Klasicky housing na MDA II i MDA I je lakovanej plast. Šunt, bohužel, celkem snadno ta stříbrná slejzá..Menil jsem housing jiz 2x a celkove mne to stalo uz cca 5500kc.. Tak si snadno spoctes cenu za jeden..
![]()
Jinak tunning ztroskotal na nemoznosti pochromovat ty male dily, vsude mi to odmitli.. A bez chromu nemelo cenu poustet se do barveni plastu na tu cernou.. Ted mi ty dva osoupane kryty lezi doma, bez vyuziti. Skoda ze to nebylo tak snadne, jako kdysi ta 7110. To byl panecku krasnej stroj.. Dodnes ji zboznuju..![]()
Jinak do hlinikoveho krytu nejdu, uz ted mne MDA II stala na opravach a vymenach dilu cca 10000kc navic, jeste rvat penize do dalsiho housingu..ikdyz luxusniho..:?
Pokud bych ale mel XDA IIi (530MHz CPU, 1,3MPix fotak, Wifi, pamet jako trojka, atd), coz uz je uplne jine kafe, je vymakanejsi a nadupanejsi nez XDA III, ten hlinikovej kryt bych asi poridil.
Ne, to je standardni obal pro Himalaye (vyrobni oznaceni u HTC zarizeni typu MDA2/DP2/XDA2 atd.) pro ostatni prodejce (mimo TM a Orange celosvetove) jako je O2, QTek, i-mate atd., tedy i napr. pro Eurotel.Původně odesláno od Kato
Samozrejme vim, co jsou Himalaye (sam pouzivam radsi toto oznaceni nez MDA II - je takove hezciPůvodně odesláno od beecher
)
Ale jak si mam teda prelozit nasledujici vety:
Moje anglictina je pomerne slaba, ale prelozil bych si to asi jako "Nefalsovany originalni kryt vyrobeny z hliniku. Extremne tvrdy kryt, ktery pevne drzi" (coz je urcite spatne, ale vycitil bych z toho, ze z hliniku to bude, ne?!)Genuine original item made out of aluminium.
Extremely hard cover to get hold of.
Ja mám kryt stopercente z kovu -teda okrem zadnej plastovej časti a dvoch predných častí okolo gombíkov ale nie som presvedčený o tom či je to hliník- na miestach kde je zodraný alebo poškriabaný je do červena -pravdepodobne neaká zliatina?
Cože??? A od kdy je Slovenský QTEK 2060 z hliníku? Mam totožné zařízení, a není na jeho krytech vůbec nic kovového. Pleteš se. Je to jenom plast, pokrytý vrstvou laku jež hliník jen napodobuje. Všechna zařízení typu MDA II jsou na povrchu pouze plastová!Původně odesláno od Marek Madaj
No, ja bych se zase podival na toto: Brand new 02 xda2 housing cover and chassis. - prelozeno Uplne novy 02 xda2 kryt a sasi.Původně odesláno od Kato
Navic, to podle te fotky vypada uplne stejne jako to, jez jsem tady popsal a kdysi vlastnil...
Jak jste spravne prelozil "Genuine" jako "nefalsovany", presneji "pravy", bych to povazoval za normalni kryt, ve kterem O2ka prodava XDA2.
A navic, kdyz by se nekdo delal s hlinikem, proc tedy neudelal hlinikove i to co je cerny plast, kurna?
Jinak "to get hold of" se preklada jako "zmocnit se, sehnat neco, chopit se", takze veta "Extremely hard cover to get hold of.", by se mela spise prelozit jako "extremne tezce sehnatelny kryt".
S cimz zase ma zkusenost XP, jak sehnat lehce originalni kryty, ze?![]()