Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Chybné zobrazení ikonek na obrazovce zámku (green topaz)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    15

    Ahoj, mám takovýto problémek. Když zamknu zámek tak naskočí odemykací obrazovka, kde se zobrazuje nejbližší položka z kalendáře. Když přijde SMS naskočí tam ikonka "nová sms" a kus jejího textu.

    Mě se stává , že někdy si smsku přečtu, ona normálně zmizne ale na zamknuté obrazovce mi zůstane viset holá sms ikonka bez textu a nenaskočí mi nejbližší položka v kalendáři.

    Neděje se to někomu také? A pokud byste věděli poradíte?

    Mám ROM Green Topaz (tj víceméně eržiku), nastavené 2 hlavní obrazovky a na té druhé je doplněk který zobrazuje SMSky.
    ps: jo a někdy když je sms krátká třeba jen ok.. vypíše to na zámku "OK - CDMA" to bych taky rád věděl co je

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    No...za mě ti jen můžu říct, že se mi nic podobnýho ještě nestalo
    Ten doplněk za textem SMS, to "- CDMA", se mi k SMSkám přidal vždycky, když jsem zálohoval v PIMbackup na ROM s WM Messagingem a potom zálohu vyplivl na ROM s HTC Messagingem a myslím, že to dělá i naopak...nové SMS pak už tuhle věc neměly - čili k tomu došlo jen kvůli nějakým rozdílům mezi messagingovými programy a jen u starých zálohovaných SMS...
    Při běžným provozu se mi to ještě nestalo
    Aplikace zámku v mé GreenTopaz je jiná než na Eržice...proto bych eventuelně mohl uvařit GreenTopaz s Eržičiným (proč to tak blbě skloňuju?) zámkem a ty by sis to testnul...
    Ale aby se to chovalo takhle divně, to je mi záhadou... Ano, je klidně možný, že aplikace zámku se někdy pomátne a trochu se zakousne, ale která aplikace to občas neudělá...? Nevím, je to podivný...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    To "- CDMA" signalizuje, že je ROM ukuchtěna s Messaging Clientem např. z HTC Oboe. Jde o duální mobil s GSM a CDMA. Ukládá si odkud ta SMS přišla a výchozí bude asi CDMA, tak na čistě GSM zařízeních dělá pak toto... A zatímco Sense si to ohlídá a nezobrazuje, jiný soft, který tuto flignu nezná, to tam prdne jako text.
    Já už jsem 3/4 roku nic nevařil, tak už se mi to pomalu vykuřuje z hlavy. Podle mě v Eržice tuto CDMA/GSM verzi nemám - ale už si nevzpomenu, kde jsem ji vzal. Čas strašně letí a jiné starosti vytlačují WM z kapacity mozkovny .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Potvrzuji, ze obe chyby/popr.vlastnosti/ se projevuji i u me. Soft reset tu prazdnou sms vzdy zatim vyresil. Jeste se me pokazde povede zcela zaseknout telefon, pokud v zalozce akcii/kurzy koruny vuci euru a dolaru/ kliknu na grafy vyvoje za dny a mesice. A kdyz uz tu mluvime o problemech, neuveritelne dlouho trva nacteni opakujicich se udalosti v kalendari.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    15

    Tak pozorováním bych řekl, že problém bude ve vztahu lockscreen (nebo jak se ta zamykací aplikace jmenuje) a doplněk pro zobrazování sms. Zřejmě si špatně předávají informace o tom která sms je přečtená apod. Když nastavím že ikonky nesměřují na doplněk SMS v CHT ale do Manily, tak se nepřístojnosti nedějou (popř jen zatím nedějou :-) ).
    Ale jsou to jen laická pozorování

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Tak abych pravdu řekl, tak co se týče mě a GreenTopaz, tak jsem v těchhle věcech v kitchen Eržiky nic neměnil, protože nebylo proč, všechno bylo aktuální a fungující
    Musím přiznat, že (pochlebovani-zacatek) pořád jen parazituju na bezvadně odvedené práci od Adowa (pochlebovani-konec)... Ja jen Eržiku poladil...a to hlavně v grafice. Pak jsem časem zjišťoval, že ji dokážu i aktualizovat (Youtube, Twitter...) nebo i opravit (přidávání kontaktů - to byl ale hlavně můj problém s kontakty MS Live). Jsem od přírody dobrák a tak jsem tu svoji zavařeninu uvolnil a "marketingově" pojmenoval GreenTopaz...
    Tolik dojemný příběh
    Víc už pro vás chlapi neudělám...aktuální situace je taková, že D2 je dneska něco jako pazourek... V muzeu vypadá bezvadně a v nouzi se s ním dá i řezat, ale je fakt že dneska se dají koupit nože z oceli...

    No jinak...nastavení v CHT editoru stran směrování tlačítek naprosto nesouvisí s aplikací zámku, takže TOHLE už by mohla být skutečně záhada Ale jak to tak pozoruju, tak každej má jiný problémy Já abych pravdu řekl...a už jsem to někde i utrousil...na ten křáp starej kašlu Šetřím šetřím a momentálně jsem na tom s rozhodováním asi takhle: Android 45% - WP7 40% - Symbian 25%...čert ví, jak to dopadne...
    Jenže když člověk zároveň opravuje barák, tak se 10k doluje z peněženky dost těžko...i kdyby tam byly

    Zkrátka...asi už ode mě nic nečekejte Stáhněte si prosím kitchen Eržiky a zkuste převzít štafetu nějakou "MegaTopazROM" nebo "CoolD2" nebo co já vím Kdyby něco, rád pomůžu budu-li mít čas A Adow určitě taky

    To jsem se zase rozepsal... Huba jedna nevymáchaná A ani jsem v ničem neporadil...no to jsem celej já...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já už jsem na tom s D2 taky podobně.. Jeho rychlost mi začíná lézt na nervy čím dál víc - a když jsem teď o víkendu během nákupů uviděl SE Xperia Ray, tak jsem se zamiloval. Dokud ale D2 nechcípne nebo Ray neklesne pod řekněme 4000, tak do telefonu neinvestuju. Na spotřebu peněz máme od středečního večera speciálního experta . A ten bude teď řídit naše nákupy - taťuldovy hi-tech hračky asi půjdou stranou..

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Xperia Ray se mi taky dostala do hledáčku... Ale já pořád nevím...líbí se mi pojetí OS a vůbec celý ekosystém od Microsoftu...jen jim to všechno tak trvá a nikdy to není úplně supr...a na vrtání, hraní a pokusy bude asi Android lepší volba... A taky uvažuju nad HW klávesnicí... No...jak tohle dopadne...

    JINAK OBROVSKÁ GRATULACE TAŤULDOVI A MAMČE ADOWovým!! Ať Vám potomek roste do síly (nebo do krásy), zdraví a radosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Děkujeme . Jo a bude to do síly (nebo i krásy..) - je to kluk
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chybne zobrazeni stavu baterie
    Od Michael99 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 13:07
  2. Touch Pro - chybne zobrazeni textu v landscape
    Od LuCain_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-09-2008, 04:27
  3. Zobrazení aktuální polohy na obrazovce dnes
    Od detepak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 11:23
  4. Zobrazení narozenin v Kalendáři na Today obrazovce
    Od Zbyšek Záliš v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-08-2005, 10:24
  5. Plugin pro zobrazeni Signalu na Today obrazovce.
    Od blackdot_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 21:20