Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: TYTN II - sdileni internetu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    Zdravím. už týden hledám na internetu a pořád nic. Obracím se tedy s prosbou na vás.

    Mám Tytn II - dneska momentálně flashnutá romka na wm6.5. 5eším to že pokud přes commmanager sdám sdílení internetu tak nic nepremevává.
    telfeon se sice k internetu připojí ale zaroven pri priojeni se odpoji od PC.

    na wXP mi to vše fungoval ( i na WM6.1) na W7 mi to bohužel nechodí.

    Co s tím ?

    Děkuji zaodpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Máš v PC nainstalované Windows Mobile Device Centrum? (obdoba Activ Sync pro XP)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    Ano mám. Na AS (WXP) vse chodilo bez problemu. Windows mobile center chodí bez problémů, synchrozuji vše v pořádku.

    Nebo existuje alternativa ? třeba přidání nového modemu (tytn) a vytočení internetu s impulsem od PC ? (takto funguju treba na svem druhem telefon SE P990i)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Nejpravděpodobněji je to v té ROM. Předpokládám, že je neoficiální.
    Zkus ještě odinstalovat WMDC - kompletně, včetně zbytků a znovu naistalovat.
    Tady máš ROM co používám já:
    http://bezvadata.cz/stahnout/53760_release-kaiser-0405-21232-2.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    ROm jsem tam nahral neofiko s wm6.5, bo na te ofiko s wm6.1 to take nechodilo. nekde jsem dostal tip at to zkusim flashnout. inu zkusim tam dat tu tvou romku a uvidime jinak wmdc zkusiem reinstalnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Tuhle ROM můžu doporučit, sám ji používám již dlouho.
    Je ještě použij Radio: Emo 1.71.09.01
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    Radio takoveto mam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    Takže jsem přehrál na Tvou romku. Přeinstatalov jsem wmdc a pořád ten stejný problém.

    Mohu synchronizovat, všechno. ale jakmile při připojeném kabelu dám na mobilu sdílení internetu .. internet se připojí ale mobil se odpojí od počítače. Tak už nevím kde je problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Zjišťoval jsi funkčnost jen podle toho, že se Kaiser odpojí, nebo jsi zkoušel internet v PC?
    Mně to na Win7 32 Ultimate fungovalo zcela bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Nevím tedy co je myšleno odpojením od počítače. Ale pokud spustím na PDA sdílení internetu, tak se PDA samozřejmě odpojí od AS / WMDC, ale internet v prohlížeči na PC funguje přes PDA - připadá mi to tak normální - buďto jsi připojen k PC přes AS/WMDC nebo sdílíš internet, ale obojí současně nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    No mám za to ze na AS u WXP, jsem zistal dle ikonky na mobilu a AS pripojen k pc. (ale nedoakzu rici na 100%)

    Ale jinak dám sdileni internetu na mobilu, activesync se odpojí, ale internet na pc nejde, ani po 5 minutach, i kdyz na mobilu je pripojeni aktivni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Co jsem se připojoval na XPéčkách s AS i na Vistách s WMDC, tak se vždy při spuštění sdíleného připojení jak AS, tak WMDC odpojili. Jinak pokud máš správně nastaveno datové připojení a ve sdíleném připojení v položce "Síťové připojení" toto datové připojení nastaveno, tak to musí chodit, nic jiného snad už ani nastavit nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    Datové připojené ve W7 jsem nikde nezadával a ani nikde nic nepovoloval. Nikde mi nic nevyskočilo. Zkusím se na to kouknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Myslím samozřejmě datové připojení v PDA. Ve Win na PC jsem nikdy nic nezadával.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    17

    No v telefonu jsem nic nenastavoval. Internet v telefonu chodí sám od sebe po vložení SIM (maximalně se to zeptá na stažení konfigurace) Jinak mi diporučíš co kde nastavit ? já jsem nějak vše prolézal a nikde mě nic netrklo. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nabídka sdílení internetu
    Od amos.zamba_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2009, 18:32
  2. Sdílení internetu pře WiFi
    Od Jira.cybertec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-12-2007, 21:50
  3. Sdileni internetu ^^
    Od Hyems v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 07:03
  4. sdileni internetu bez AS z PC do PDA
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 08:27
  5. Sdílení internetu z PPC do PC
    Od Blondak_s.r.o. v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 17:20