Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nejde WIFI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    2

    Ahoj, z ničeho nic mi přestala fungovat Wifi, když ji chci zapnoutm tak telefon přemýšlí a nic nezapne...mam originální win 6.1.
    Dříve mi Wifi normálně šla zapínat a vypínat a pak začala blbnout, že někdy šla někdy nešla zapnout. zkusil jsem hart reset ale nepomohl. Prosím nemáte někdo zkušenost s timto problémem? Diky Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Pokud to byl opravdu hard reset, vymazali se kontakty, sms, programy atd, tak je to hw zalezitost a tomu uz asi nebude pomoci. Spise se priklanim k tomu ze to byl softreset. Ze by odeslo wifi bez duvodu, treba pad telefonu, vlhkost a tak, se mi moc nezda. Ale mozne je vse.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A wifina funguje, tj. z jiného zařízení se k ní připojíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    No, pokud to byl opravdu HR tak bych zkusil ještě flash RadioROM, a popřípadě k tomu ještě i ROM a uvidí se.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    2

    zapoměl jsem dat sledovat toto tema tak pišu až teď.
    Wifi nefunguje takže se nemužu připojit odnikud, prostě se nepustí, ani ikonka WIfi se nezobrazí, pádu telefonu si nejsem vědom.
    a opravdu se jednalo o Hard reset provedl jsem ho následovně... Nastavení-Systém-Vymazat data a zadal jsem kod 1234. takže vše se vrátilo do puvodního stavu jako při koupi.
    Stáhnul jsem si ROM Eržika X ale ještě jsem neměl odvahu ji nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    19

    Ahoj, já mám podobný problém, ale zjistil jsem, že sítě se mi detekují, ale nejdou přihlásit ty, které mají WPA(WPA2) zabezpečení, ty co mají WEP jedou v pohodě. Dělala mi to Erřika X 1.3 i teď origo HTC. Nevíte někdo o nějakém řešení? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    3

    Ahoj , já mám taky obdobný problém , mám už cca 3 dny nainstalovanou Eržiku a musím říci , že jsem velmi spokojen, ale dnes se mi z ničeho nic vypnula WiFi a nejde zapnout . Chvíli to vypadá , že se ji systém snaží zapnout ale nic.. , žádná chyba , žádná hláška.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nejde zapnout WiFi
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 14:23
  2. Při nastavené wifi nejde edge..
    Od vuzi v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 00:52
  3. HTC TyTN nejde wifi
    Od sinco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2007, 20:58
  4. nejde vypnou wifi
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 17:29