Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Výměna displeje (jen tak mimo)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    15

    Tak jsem si chytře rozsekal displej velkým a hlubokým vrypem... a co teď... hledal jsem na netu a hle program MyMobiler umí ovládat mobil z PC..uf..i naštěstí se podařilo zazálohovat data na kartu a poslal sem ho do servísu...

    naúčtovali si 2000kaček což je celkem dobré.. a dnes po cca týdnu a půl už zase skáču přes kaluže:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    No, když už je o tom řeč... Mě se zase před pár dny stalo tohle:

    Zobrazen plně bílý obrázek, aby to lépe vyniklo...jinak to tam straší i při běžným zobrazení a blbě se čte na netu a píšou smsky


    Jsou to prostě mrtvý pixely...poslední pád tomu asi taky nepomoh...v servisu jsem dotazem zjistil, že to bude vada LCD a ať to pošlu...ehm...to je pod moji úroveň A tak jsem si objednal novej LCD za 850kč i s poštovným a výměnu provedu vlastním sádlem
    Tolik moje story
    To mám za všechnu tu práci s individuální ROMkou...

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    A můj displej vypadá jak mexickej záliv (olejová skvrna).. Hned jak pohasne letní keškovací blázinec, jde na reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    No ještě to aby mě tak potkalo!!! Ale to se snad týká jen digitizeru...ten naštěstí není tak drahej jak LCD...
    Já teď jen doufám, že se mi ta výměna LCD vyplatí...jestli ho vyměním a D2 po chvíli kvůli něčemu jinýmu zcela klekne...tak mě klepne

    Olejová skvrna je i tady na ce4you pěkně zdokumentovaná a já doufám, že se mi to nestane...ale to co se vytelilo mě jsem našel jen na dvou zahraničních serverech a to ještě z rozpačitým diskuzním výsledkem Proto jsem sem tu fotku dal, kdyby to jednou někoho taky postihlo, tak ať se má o co opřít Srabácky jsem kontaktoval servis, aby se mi vyjádřili dle zkušeností čím to může být... Tím vyjádřením mi jednoduše potvrdili, že je to LCD...takže teď, když mám alespoň takovouhle jistotu, můžu s menším strachem koupit LCD a sám si ho vyměnit...servis je pro mě vždycky až ta poslední možnost...

    Až LCD vyměním, napíšu sem výsledek...případně včetně počtu zoufale vytrhaných vlasů, když to nevyjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj. Sice nemám Diamond 2, ale taky jsem teď musel nechat měnit displej na svém HD2. Zničehonic mi po celodenním používání jako navigace přestala fungovat dotyková vrstva. Zazálohovat se mi nepodařilo, neboť jsem po připojení kabelu měl nastaveno aby se přihlásil jako disk a přepnout to nešlo a BT jsem měl vypnutý. Tedy žádná možnost jak spojit přes ActiveSync a tedy ani přes My Mobiler. No o moc jsem toho nepřišel, neboť většinu ukládám na kartu.

    Co mě ale úplně dostalo bylo, když mi z VSP poslali stroj zpět, já ho zapnul a koukal jsem na displej jako by měl žloutenku. Šíleně znatelný žlutý nádech displeje. Prostě do stroje vrazili nějakou levný (i když asi i originální) náhradní díl. Nevím co s tím. Jestli to reklamovat nebo co. Naúčtovali si za to bez pár korun 4000,-Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    4000!!!???? Co tam měnilii??? 24-ti karátový zlatý šroubky??? Ty bláho... Rozhodně bych to ale reklamoval...za ty prachy jsi pomalu mohl mít novej a neosahanej hTC s WP7...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Standardní cena za opravu displeje HD2 (LCD + touch panel + chassis + nějaký spotřeb.materiál a práce + DPH). Nový jsem kupovat nechtěl, neboť WP7 mne ještě nepřesvědčili a Android zatím nechci. A možnost flashnout do Androidího stroje WM 6.5 jsem nikde nenašel. A nic HW lepšího na 6.5 než HD2 není.
    Důvod proč jsem to nechal opravit u VSP (přímo přes české zastoupení HTC) byl že mám stroj ze šedého dovozu a takto mám alespoň na ten displej záruku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    15

    Když jste se takle rozkecali, tak ještě přidám perličku. Do servisu jsem to dával přes HTC prodejnu v Praze na poříčí a když jsem chtěl půjčit náhradní telefon tak mi řekli, že to je služba jen pro zákazníky co si mobil koupili u nich...A to sem jim za zápůjčku nabízel že zaplatím )
    A druhá perla když mi volali že mobil je spravený, řekli že je to za 16stovek.. já hurá,,... a na prodejně mě zchladili tím, že ještě PLUS DÉPÉHÁ...

    Na domácí výměnu displeje jsem moc velkej srab... a možná by mě to vyšlo stejně jen za nákup specoš šroubováčků ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Jako jasně, ono je někdy lepší si připlatit a mít to se zárukou, ale jelikož jsem zvyklej si všechno opravovat sám a mobilů už jsem rozebral desítky...tak proč bych teď ucouvl? Naštěstí je závada dost jasná...kdybych si nebyl jistej, radši tu diagnostiku přenechám servisu...
    No ale jinak D2 žádný speciální šroubováčky nepotřebuje...dneska už jsou malý Torxy tak běžný jako margarin s máslovou příchutí Já mám dokonce sadu těchhle mini šroubováků za krásných 240,- z obyčejnýho Bauhausu a nemůžu si je vynachválit, nosím je v brašně u noťasu a už se mi stokrát vyplatili
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Tak jak jsem slíbil tak plním
    Displej mám vyměněn. V balíčku s displejem byl i šroubováček a dvě špachtle na rozloupnutí telefonu, což jsem použil zcela poprvé a nebylo to špatný
    Vlastní ruční práce pak byla bez problémů úspěšná a mám celej novej originální LCD za 850kč i s poštovným...hurá
    Ale zpátky k problému...budiž zaznamenáno, že výše uvedená fotka mého displeje je SKUTEČNĚ ZÁVADA LCD a ničeho jinýho Čili, pokud vás to potká, víte co máte dělat

    P.S. Oproti fotce výše byla v době výměny oblast mrtvých pixelů trojnásobně větší a začalo to vypadat jako tichomořskej ostrov...kdoví, co mi LCD sdělovalo Doslova jsem přes to už neviděl celý slova a prvky

    Howgh
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1

    Chci jen podekovat za, porovnani cen. Tet uz vim jak se nenechat okrast Diky za tipy... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výměna displeje - poradíte pls?
    Od covered v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 16:07
  2. LOOX 720 - vymena displeje
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 07:18
  3. víte někdo kolik stojí výměna displeje (A716)?
    Od xsi v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 12:14
  4. Dobijeni mimo civilizaci
    Od hrtak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 09:48
  5. n50 a výměna prasklého displeje
    Od pavel.jungmann v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 16:30