Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: wap na ipaqu v SR

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    pani... riesim asi neriesitelny problem... neviem. chcem si nastavit wap cez ipaqa ale nejako sa mi to nedari. pokusam sa tak urobit pre orange ale potesilo by ma keby ste poradili aj pre orange aj pre eurotel sk. vdaka.,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    pozri na stranky eurotel sk je tam nastavenie wap pre QTEK. Mne to na IPAQ chodi a je to jednoduche. Ked nenajdes poslem ti screenshot s nastavenim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    pre orange ti to povedia na 595 ale ak náhodou nie tak daj vediet mne dali nastavenie pre spv M1000 to je to iste ako qtek v euroteli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vlado prosím ťa ak vieš nastavenia MMS na ORANGE/SR tak to prosím ťa vlož do diskusie na orange tvrdia že MMS-ky na tomto zariadení nejdú.Ja som od nich vytiahol akurát nastavenia WAP a GPRS. Dal som ich do novej témy ako PDF súbor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    wap mi funguje mms naozaj oni nevedia rozchodit. ten kto pouziva orange world musi mat dva nastavenia. jedno na internet a druhe na e-mail.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    pani, neviem ci som neschopny alebo co, uz som vselico natsavil ale toto sa mi nepodarilo. normalka ked vsetko nakonfigurujem normalka pripojim sa a ked zadamv explorery: http://wap.e-zones.sk tak po chvilke vypise ze nemoze najst stranku... to iste sa deje aj ked to nastavim pre pomaranc... prosim vas pani help me...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    na ipaq je nastavenie ine
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Hod mi do sukromnej spravy tvoj mail poslem ti tie screenshoty ako prilohu je to vo formate BMP moze byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Screenshoty z iPAQu
    Od Galeon v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 20:04
  2. Pouzdro u iPAQu
    Od Ruka_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-02-2004, 11:53
  3. Pripojenie iPAQu k TV
    Od giger v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2003, 14:13
  4. Video na iPAQu
    Od r.h_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-08-2002, 11:53
  5. iPAQu uz asi odzvonilo!
    Od VanJ_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-06-2002, 12:17