Na TYTN II mi zrazu zmizli kontakty, zoznam hovorov, neda sa vobec telefonovat, tvari sa ako keby nebol prihlaseny v sieti, SMS vsak posielat isli-musel som vsak napisat cislo prijemcu
chcel by som zachranit kontakty
podobna tema s tym istym problemom je sice tu:
http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35728
ale nevyriesilo to moj problem.
bohuzial az po tomto probleme som si urobil komplet zalohu cez sprite backup a este som si pre istotu aj skopiroval subor pim.vol
pokus c.1
urobil som hard reset - telefon opat fungoval, dalo sa volat, kontakty sa dali zapisovat a fungovali
urobil som vratenie zalohy cez sprite backup - a opat nefungovali kontakty, zoznam hovorov, nedalo sa vobec volat, ked volal niekto mne tak sa mu to javilo ze mi telefon zvoni a ja ho nezdviham - telefon vsak nezvonil
pokus c.2
znovu som urobil hard reset a nakopiroval subor pim.vol do hlavneho adresara - kedze sa nedal prepisat subor pim.vol vytvoreny po hard resete mojim starym pim.vol suborom, skusal som to podla info z roznych for na nete (premenovat novy subor napr. na pimnew.vol, potom nakopirovat moj zalohovany pim.vol do hlavneho adresara, urobit soft reset a potom zmazat pimnew.vol) - podarilo sa, avsak telefon bol opat nefunkcny ako pri vzniku celeho problemu.
potreboval by som zachranit udaje o kontaktoch z pim.vol - aj keby som ich mal rucne znovu nahadzovat do telefonu - vie mi niekto poradit ako?
da sa niekde editovat, prezerat subor pim.vol ?