Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: na HTC TYTN II zrazu nefunguje telefon, zmizli kontakty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    Na TYTN II mi zrazu zmizli kontakty, zoznam hovorov, neda sa vobec telefonovat, tvari sa ako keby nebol prihlaseny v sieti, SMS vsak posielat isli-musel som vsak napisat cislo prijemcu

    chcel by som zachranit kontakty

    podobna tema s tym istym problemom je sice tu:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35728

    ale nevyriesilo to moj problem.

    bohuzial az po tomto probleme som si urobil komplet zalohu cez sprite backup a este som si pre istotu aj skopiroval subor pim.vol

    pokus c.1
    urobil som hard reset - telefon opat fungoval, dalo sa volat, kontakty sa dali zapisovat a fungovali
    urobil som vratenie zalohy cez sprite backup - a opat nefungovali kontakty, zoznam hovorov, nedalo sa vobec volat, ked volal niekto mne tak sa mu to javilo ze mi telefon zvoni a ja ho nezdviham - telefon vsak nezvonil

    pokus c.2
    znovu som urobil hard reset a nakopiroval subor pim.vol do hlavneho adresara - kedze sa nedal prepisat subor pim.vol vytvoreny po hard resete mojim starym pim.vol suborom, skusal som to podla info z roznych for na nete (premenovat novy subor napr. na pimnew.vol, potom nakopirovat moj zalohovany pim.vol do hlavneho adresara, urobit soft reset a potom zmazat pimnew.vol) - podarilo sa, avsak telefon bol opat nefunkcny ako pri vzniku celeho problemu.

    potreboval by som zachranit udaje o kontaktoch z pim.vol - aj keby som ich mal rucne znovu nahadzovat do telefonu - vie mi niekto poradit ako?
    da sa niekde editovat, prezerat subor pim.vol ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Jedno reseni jak editovat pim.vol existuje. Zkusil jsem to a jde to. Stahni si emulator WM6.1 Po spusteni emulatoru na zalozce file/configure/General, a dole shared folder naved na tvoji slozku. Tu slozku si predtyim vytvoris. Pojmenuj si ji treba SD Card. Do te slozky si zkopiruj tvuj zazalohovany pim.vol A v emulatoru 6.1 pres pruzkumnika prejmenuj original pim.vol na pim12.vol a do toho mista zkopiruj ten tvuj z SDcard. Pres pruzkumnika si najed na kartu- tvoji slozku- a zkopiruj pim.vol a pote vloz tam kde mas ten pim12.vol. A udelej soft reset. Po soft resetu v menu contacts. A muzes prochazet a editovat tvoje kontakty. Po oprave kontaktu emulator vypni a vlez si do te tve slozky SD card kde bude upraveny pim.vol Snad to ma hlavu a patu. Kdyz by neco tak tu budu navecer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    urobil som ako si poradil - avsak nefunguje mi to
    ked v emulatore nakopirujem moje pim.vol tak mi po soft resete neotvori ziadne kontakty
    dokonca ani ked tam nakopirujem moje pim.vol (ktore je po realnom hard resete TYTYN II a mam tam nahodenych cca 10 kontaktov) - ani to mi v emulatore nejde otvorit v kontaktoch
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    a dokonca kontakty nejdu v emulatore ani po hard resete
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    ten postup je funkcni, overeny. Musis vytvorit slozku a v tom emulatoru to musis nastavit na tu slozku. Ta se potom bude chovat v emulatoru jako pametova karta. Pokud v emulatoru neuvidis prez pruzkumnika pametovou kartu, delas neco spatne. Zkus si s tim jeste pohrat. Kdyz by ti to porad neslo, postnu ti nekam video s postupem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    tak ako si mi pisal v prvej odpovedi som vsetko spravil - a podla mna presne podla tvojho navodu
    vytvoril som na PC slozku SDcard, nakopiroval do nej pim.vol subor, slozku som priradil k emulatoru
    v emulatore som cez pruskumnika emulatoroveho videl slozku SDcard ako keby pametovu kartu, a v nej i nakopirovany moj subor pim.vol
    v emulatore boli prazdne kontakty, mohol som tam pridavat , upravovat a mazat kontakty
    nasledne som v emulatore cez emulatoroveho pruskumnika urobil:
    - premenoval v hlavnom adresari pim.vol na pimaaa.vol
    - nakopiroval som do hlavneho adresara pim.vol z SDcard
    - urobil soft reset
    - vymazal pimaaa.vol
    - urobil soft reset

    po soft resete mi neslo pracovat s kontaktami, nedali sa vobec otvorit, nereagovali vobec na klikanie - presne tak ako aj v mojej TYTN II
    uz ma napada ze pravdepodobne je ten moj subor pim.vol asi nejako poskodeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Pokud by ti nevadilo, muzes ten tvuj pim soubor nekam postnout a poslat mi link pres SZ. Ze bych s tim zkusil polaborovat. Jen tak na okraj, kolik tam mas, asi ,kontaktu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Tak jsem zatim neuspel. Zkusil jsem i dbExplorer ktery umi mimo jine i vyexportovat kontakty jako *.csv soubor a otevrit seznam v exel. A taky nic. Zkusil jsem i pim backup. A nic . Chtelo by ten pim soubor "opravit" Ale nenasel jsem zadny soft, na pc a ppc, ktery by to umel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    5

    vdaka za ochotu
    ja som cely vikend hladal na nete moznosti co s tym, skusal som rozne veci no neuspesne.
    zaznamenal som vela pripadov ked sa nieco podobne stalo inym a nesla im zaloha nacitat do "telefonu"
    teraz si uz pre istotu kontakty nahravam cez SW do PC, aby som si ich v pripade potreby mohol nahrat z PC do "telefonu" alebo aspon manualne ponahadzovat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus 535 nefunguje telefon
    Od big boss v sekci P5xx
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 18:21
  2. WM6 Tornado: Jednou nefunguje telefon, potom zase Wifi...
    Od Venca Černík v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 17:48
  3. Qtek 9060 - po flashi nefunguje telefon
    Od stano77 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 06:26
  4. MDAc- nefunguje telefon! příjem ano, odchozí ne! HELP!
    Od nejsempanna v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 09:30
  5. MDA1 Nefunguje telefon.
    Od Morte_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 09:32