Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Neviem, aky dat nazov, tak citajte a poradte...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    Este do nedavna, ked som vypol mojho Looxa, vyplo sa vsetko - aj BT a prerusilo sa samozrejme pripojenie na GPRS (spojenie BT-mobil). Vsak vcera som urobil HW reset a vratil zalohu spred troch dni, a cuduj sa svete, ked vypnem PDA, modra ledka nezhasne a spojenie dalej bezi. Skusal som ho nechat "vypnuty" aj 10 minut a spojenie BT-mobil-GPRS bolo stale aktivne, dokonca mi aj prisla message z ICQ, ibaze PDA to neoznamilo zvukom (ved jasne, ked bol "vypnuty"). Mate s tym nejake skusenosti? Co sa mohlo stat? Alebo to tak ma byt a predtym mi PDA nefungovalo korektne? Aj pri zapinani, predtym, ked som PDA zapol, trvalo asi sekundu, kym sa rozsvietil display, teraz len co stuknem do tlacitka power, display hned naskoci. Pls, poradte...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...a predpokladam, ze za par hodin takoveho "vypnuti" je zarizeni bez baterky, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    No neskusal som ho celu noc nechat "vypnuty" s aktivnym BT, ale bez BT baterka neklesla. Ved to mi je divne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    Dokonca som zistil, ze pokial urobim SW reset a mal som zapnuty BT, po resete sa znova zapne kontrolka BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Bohuzel nejsem schopen poradit. Zkuste zavolat na support FSC, mozna uz se s tim setkali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    Ono by mi to vcelku vyhovovalo taketo chovanie Looxa, len este idem vyskusat aktivne BT pripojenie pri "vypnutom" PDA ohladne spotreby baterky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    To je v prd..., uz to zase funguje ako predtym: BT sa po SW resete nezapne a pri stlaceni power tlacitka sa vypne aj BT. Tak nechapem, co to malo znamenat vcera
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Myslím, že to neví nikdo U mého iPAQu 4150 tato situace nastala taky a jak přišla, tak i sama odešla A myslím, že tu byl v sekci iPAQ ještě jeden z nás, komu se tuto RANDOM funkci podařilo na chvíly zprovoznit. Bohužel taky neví jak
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Pozoroval jsem stejny jev. Ale jen kratkodobe... Ukoncil jsem spojeni manualne a pak to zase slapalo jak melo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    42

    Přesně toto se mi stalo také, a několikrát, ani nebylo potřeba resetovat PDA. U mě to ale souviselo se změnami nastavení BT připojení (přidávání nových typů připojení s PC, active sync, atd.), při takovémto testování se občas povedlo zapnout BT trvale (i při vypnutém PDA běželo připojení), během půl dne se ale vše vrátilo zpět. Pravděpodobně chyba OS...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    8

    mam trochu jiny problem, internet pres BT pres nokii mi z niceho nic, z hodiny na hodinu prestalo fungovat a uz sem ho vubec nerozchodil!! zkousel sem i soft reset a nic!nevite nekdo cim to muze byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    to stejné se mě stalo taky ale u wifi a nic jsem nepřenastavoval ani neresetoval
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Neviem sa zorientovat...
    Od pdq v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 13:22
  2. Nefuguje GPS u MIO P550m...neviem si uz rady
    Od Alex77_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 16:46
  3. Uz FAKT neviem co s tym....
    Od NeRo-M v sekci + Registry
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 06:40
  4. neviem nainstalovat TomTom 5.0 na A636
    Od vicky_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 07-05-2006, 17:32