Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: AvantGo - Jak vám šlape???

  1. #1
    Guest

    Ahojte lidičky! Zajímalo by mne, jak vám šlape AvantGo.

    Mně totiž funguje tak dva dny v týdnu a pak nic ...co vy na to? []
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Myslím že na 100 %. Nestalo sa mi, že by boli nejaké problémy. []
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    Me funguje docela dobre, az na par fucking problems:

    - nektere (ceske) kanaly maji jen titulni stranku a po kliku na konkretni clanek nasleduje jen chyba

    - nektere ceske kanaly neplati avantgu a tak maji velmi limitovany pocet ctenaru, takze si je vlastne nelze objednat (treba mobil.cz)

    - taky me docela stve nizky limit na celkovy objem dat kanalu. Mam tak 15 kanalu a dalsi mi to nedovoli uz pridat, protoze prekracuji maximalni velikost soucu kanalu. Dost me to stve - jsem pripojen pres kabelovku a mam v PDA 512MB pameti, takze ten limit avantga je fakt trapnej

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    15

    Mě tak dlouho AvantGo zlobilo a pořádně nefungovalo, až jsem začal používat mobilní kanály IE a jsem s nimi spokojen mnohem více... navíc nemusím zaplácat pamět dalším programem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Limit 2MB na kanál u Avantgo se dá obejít zaregistrováním dalšího (ích) konta. Já sám používám dvě konta xxxx a xxxx2. Při prohlížení měním konta Tools -> Choose Server. Kromě toho používám ještě iSILO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    Můžete sem někdo napsat seznam známých českých kanálů, které AvantGo platí a má cenu se k nim přihlašovat. Díky/Jerry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    2

    avantgo mi šlape svěle, perfektní aplikace až na nedostatek kvalitních českých kanálů. Zatím sem našel jen 3: živě, mobilmanii a filmpub od atlasu. Uvítal bych víc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Je fakt, že 2MB je málo...... [(]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    Limit 2MB na kanál u Avantgo se dá obejít zaregistrováním dalšího (ích) konta. Já sám používám dvě konta xxxx a xxxx2. Při prohlížení měním konta Tools -> Choose Server. Kromě toho používám ještě iSILO.
    [] [:sarcastic:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    9

    V poslední době (cca týden) mi také nefunguje AvantGo. Při synchronizaci vypadá vše OK, vypíše se mi "Connection successful" a "Synchronized", ale žádný kanál se neukáže. Dělá to ještě někomu? Nevím, zda je problém na straně serveru avantgo.com (tam se dostanu přes web) nebo u mě v cihle. Před tím to šlapalo bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    kdyz tak prolitam tuhle diskusi, nechcete zkusit alternativy za avantgo? isilo, world off-line, plucker (jestli uz byl portovany na PPC).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    9

    No, asi zkusím opravdu jiné programy. Říkám si, že ještě tak týden počkám, jestli se to nerozjede, a vyzkouším taky překonfigurovat nějak nastavení, ale pokud se to nerozjede, jdu do jiné aplikace. Ale byla by to škoda, protože dosud mi AvantGo šlapalo jak hodinky a byl jsem spokojený
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    24

    Ja jsem ho konecne rozchodil a pochopil, jenom mi nejede na HPC Jornada 680 cestina. Nenasel jsem nikde zmenu fontu, nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    9

    Nakonec jsem se vyprdnul na celé AvantGo a nainstaloval si World off-line od Sunnysoftu a po týdnu zkoušení ho hned i zaplatil. Připadne mi mnohem jednodušší a lepší. Zatím jsem s ním při stahování kanálů neměl žádné problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ActiveSync 4.1 a AvantGO
    Od milex_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 13:30
  2. Nastavení Avantgo
    Od jeenik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-06-2005, 09:19
  3. AvantGo
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 10:12
  4. CE4 You a AvantGo
    Od Madfather_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-09-2003, 16:54