Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: nejde mi zprovoznit navigace igo8

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    5

    Dobrý den potřebuji poradit máte někdo zkušenost s omnii sgh-i900 koupila jsemji před dvěma dny navigace jak tak fungovala byla tam igo8 jenže jsem asi cosi kde smázla a ted ji nemohu zprovoznit poradí mi po mejlu,icq či sem budu moc vděčná poradí někdo prosím kdo ji používá a rozumí tomu děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pokud to fungovalo a najednou nee, tak co jsi teda smázla, víš to? Co to byl za soubor nebo soubory?
    Když to teď chceš spustit píše to nějakou chybu nebo něco takového?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    5

    ANO PÍŠE to chyby nejde to spustit potřebuji asi vymazat staré soubory z windos mobile nevím zda to bylo legální igo a dostat ji tam zpět vubec nevím co jsem smázla ale asi nějaký data a ted to nejde spustit hledám všude ale někde tad bylo že musím nejprv udělat výmaz starých zbylých souboru a já nevím anikde to hledat mám to dva dny i s cestou a hned potíže tedy mnou zpusobené
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Píše to chyb... to už jsi psala, ale JAKÉ konkrétně? Co je v tom dialog s chybou napsáno.
    Pořád nevím, jestli je problém se samotným progrmem iGO nebo z Windows?
    Pokud to máš ale pár dní, doporučuji udělat v zařízení HARD RESET, tím se vyloučí nějaké chyby v samotném Windows.
    Co se týče iGO, tak to můžeš uvést do jakého si základního stavu tak, že ze složky iGO vymažeš celý adresář s název SAVE.
    Ale nejdříve ty chyby... co tam píšou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    5

    PÍŠE TO ANGLICKY JÁ už jsem toh dosti teda z pamětovky vymazala něco ve smyslu že to nemuže najít zadaný soubor že to prosím vložit originál sd kartu tu já nemám ponevadž je to telefon z aukra a ten se se mnou odmítá ten dotyčný bavit tak hledám ochotnou dušičku která se to bude se mnou snažuit dát do kupy mužete mi písnout na mejl či icq bude to rychlejší
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    5

    a když dám hard reset tak se mi smáznou ale uplně všechny programy co tam jsou i opera ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, HARD RESET smaže vše z paměti telefonu. Obsah SD karty zůstane.
    Celé iGO je pouze jen v jednom adresáři na SD kartě a to \IGO8\ popřípadě podobně, ale jen v totmo adresáři. Pokud jsi smazala něco z něj, tak to je asi problém.
    Pokud cokoli jiného , je to jedno.
    Pokud nevlastníš originální kartu s navigačním programem, tak to asi nijak nerozjedeš. Teda myslím legálně nerozjedš.
    Vše ostatní je již jen a jen WAREZ. A ten zde na fóru není.
    Pokud to jen zobrazuje chybu, kde se píše, že máš vložit SD kartu, tak to může být jen drobnost v konfiguraci iGO, která je uložena v souboru SYS.TXT který je v adresáři iGO.
    Máš tam takový soubor? Co v něm je?
    Bude v nem něco jako:
    [folders]
    app="Storage Card/IGO8"

    Podle toho program pozná, kde je celý program a jak se jmenuje SD karta.
    Když se podíváš v průzkumníku na SD kartu, má nějaký název, jaký?
    Storage Card nebo třeba Moje SD nebo Paměťová karta a podobně.

    To vše ale neplatí v případě, že jsi smazal něco z adresáře iGO. To pak žádná konfigurace nepomůže.


    Jinak když jsem se ptal na tu chybu, chtěl jsem přesnou odpověď. je jedno že to je anglicky, opsat se to dá, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takovéhle dotazy jsou "nejlepší". Člověk musí položit 20 otázek než pochopí stav věci a co tazatel vlastně chce. Je to zbytečná ztráta času. To je tak těžké napsat: koupila jsem PDA v bazaru, byla už tam navigace iGo, je/není na originál kartě, smazala jsem tam a tam ten a ten soubor a teď to hází hlášku "........"? Prostě pokud možno co nejpodrobněji popsat problém a popř.jak k němu došlo. Je to psáno v pravidlech, které jsi četla a při registraci souhlasila s jejich dodržováním.

    Otázkou zůstává, proč vůbec něco někde mažeš, když nevíš, k čemu to slouží a pak ani nejsi schopna si zapamatovat, co a kde ten soubor (ty soubory) byl(y) a jak se jmenoval(y). To je asi jako když šla pani do lesa na dříví.

    to tomsoft
    Křišťálovou kouli přeleštit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zdeňku, jo, souhlasím, ale chtěl jsem nějak pomoci.... tak napsat nějakou otázku třeba 5x není problém.
    Bohužel neoriginální iGO na neoriginální kartě řešit moc nende.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    5

    Děkuji ale již mám vyřešeno přehrála jsem softver a jde to děkuji za ochotu omlouvám se
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 28-10-2008, 19:22
  2. MDA III jak zprovoznit?
    Od Thompson_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 07:57
  3. Jak zprovoznit nefungujici IE
    Od jospo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 20:31
  4. Jak zprovoznit AvantGO?
    Od Rogner_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 15:30