Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: TP 2 od AT&T, pár dotazů

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Poridil jsem si pouzity TP2 od mobilpohotovosti. Mobil mel ceskou ROM 6,5, klavesnice fungovala. Samozrejme me to nedalo a ihned jsem si flashnul jinou ROM (CosmikDebris_r4.2) se kterou jsem naprosto spokojen.

    MDA od ATaT nema nad displejem druhy fotak, naopak ma pod tlacitky hlasitosti dalsi tlacitko. (nepochopil jsem ucel tohoto tlacitka)
    Klavesnice ma jine rozlozeni nez ta primo od HTC. Samozrejme s ROM se kterou jsem to koupil me to bylo jedno, tlacitka klavesnice odpovidala psanemu textu. Nicmene s jinou ROM, uz neodpovidaji stisknuta tlacitka skutecnosti (stisknu FN a prepne se to na Caps napr)
    Da se nejak docilit "premapovani" klavesnice podle ATaT?

    Samozrejme me take napadlo dat originalni ROM ze stranek HTC, po zadani SN me ale hlasi web, ze tato ROM neni urcena pro muj pristroj. Zrejme kvuli tomu, ze muj nemecky pristroj od ATaT potrebuje nahodit nemeckou ROM a pak nainstalovat cestinu od Sunnysoftu. Treba se ale pletu.
    Mohl by me nekdo nekam nasdilet ROM kterou dava mobilpohotovost?
    Pripadne me poradit jakym zpusobem postupovat.

    Dekuji za informace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Nikdo nevi??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já vím jen to, že české lokalizace od Sunnysoftu jdou použít jen na anglických ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478



    2:20 klavesnice se kterou si eng ROM nevi rady, jsou jinak namapovana tlacitka.

    Nejaka rada ohledne premapovani cele klavesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    jukni sem:
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-574509.html
    podle názvu se tam píše o tom co asi potřebuješ, ale nestudoval jsem to podrobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    diky, zkusim to procist.

    EDIT: tak jsem z toho jelen, zrejme bych potreboval nejaky puvodni registry z AT&T pristroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Mohl by me nekdo prosim pomoci a premapoval by me tlacitka podle teto fotografie?
    Mam nemecky brandovany pristroj a ten ma par HW zmen, vcetne trochu jine klavesnice. Pokud si nahraji jinou ROM, tak napriklad pod tlacitkem FN (viz foto) mam jine tlacitko. Coz je celkem logicke. Ceske klavesy (diakritiku) nepotrebuji, nepouzivam je.
    Na premapovani klavesnice jsem si stahl program RhodiumKbdControl_GSM_1.4, ale netusim jakym zpusobem premapovat napr FN (OK atd) tlacitko na jinou klavesu.
    Dekuji za pomoc, pripadne rady.


    Uploaded with ImageShack.us



    Mohl by me nekdo nasdilet posledni ceskou ROM 6,5? napriklad nekam na Multishare atd. Z oficialnich stranek me nejde stahnout, pristroj je nemecky atd..

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    zjistil jsem pár nepřesností v mém popisu.
    Přístroj není německý, prodával se v USA pod názvem HTC Tilt 2 http://www.htc.com/us/support/tilt-2-att/help/

    Samozřejmě již mám v PC ROM AT&T, pokud ji nainstaluji, co mám z ní dostat za soubory do jiné ROM, aby mě fungovala správně HW klávesnice?
    Předpokládám že by to měl být nějaký soubor z registrů, ale netuším který atd.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    vyřešeno a zprovozněno provedením importu zálohy ATaT registrů pro klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    1

    Prosim Te,kdes nasel ty ATaT registry pro klavesnici??? Mam stejny problem jako ty akorat u HTC FUZE ( RAPHAELA ) dik za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    dej si hledat AT&T Tilt keyboard na http://forum.xda-developers.com/ , mel by jsi tam nekde najit i odkaz primo na registry AT&T keyboardu.
    Pokud se ti to nepodari, tak si budes muset sehnat AT&T Tilt romku, nainstalovat a primo si to nastaveni klavesnice stahnout. Nasledne preinstalovat ROM kterou chces pouzivat a importovat stazene registry nastaveni klavesnice z AT&T Tilt.

    ted nevim jestli jsem to napsal dostatecne srozumitelne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. pár dotazů
    Od Jindrous01_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 17:00
  2. Vario a pár dotazů
    Od Michalek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 12:06
  3. pár dotazů k variu
    Od selskyrozum v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-07-2006, 19:37
  4. i-Tec BT 339 - par dotazu k instalaci
    Od Namornik. v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-05-2006, 18:40