Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Ako flashnut ROM KWBR C3 ? Problem

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Pouzivam HTC TP2 a uz ma nebavi ta pomalost atd...

    Nasiel som v inom threade na tejto stranke odkaz na tuto ROM:

    http://qa.celogeek.com/mobile/mirrors/htc/kwbr

    Stiahol som Kwbr_Rhodium_C3.rar, avsak ak rozbalim adresar priamo do rootu karty a urobim HARD Reset, chvilkovo preblikne No Image FILE a ostane ta modro cerveno zelena obrazovka so slovom SERIAL.
    Skusil som subor RUU_signed.nbh aj premenovat ako sa pise inde (nazor som skopcil), problem to ale neriesi...


    Karta je cisto formatnuta, 2GB microSD.

    Nemusim svoje HTC nejako unlocknut na poouzitie cudzej ROM? Stale som v nom mal len originalnu od HTC, nie preto to nejde? Dakujem za rady.

    Nasiel som nieco o subore HardSPL - ak to raz pouzijem pridem tym padom o zaruku na PDA? Musim PDA unlocknut najprv tymto a tak dat ROM? Inak vsimol som si ze niekto ma v podpise Energy ROM 6.5 a niekto chvali kwbr. Ake su medzi nimi zakladne rozdiely?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Ten soubor na kartě se musí jmenovat RHODIMG.nbh a má být přímo v rootu karty.
    Pokud máš TP2 nové a ještě ho nikdo neflashoval ( třeba před tebou, pokud ho máš z druhé ruky ), tak je potřeba nahrát HardSPL. To je něco jako bios v počítači který je odemknutý a umožní nahrát jakoukoli ROM ( zjednodušeně ).
    Osobně ( jak už jsem jinde psal ) jsem vyzkoušel spoustu ROMek, jak se startem nahoře, tak i dole ( C3 má START dole ).
    Obecně se mi zdá, že C3 verze více žerou baterku.
    Ptáš se na Energy a KWBR. Energy je narvaná softem a graficky hoodně vyvedená, stabilní ale hrozně líná. Zkoušel jsem jí i na HTC Touch HD, bylo to stejné a baterka taky moc dlouho nevydržela. Rozhodně si ji vyzkoušej.
    KWBR je prostě bezkonkurečně vyladěná a stabilní záležitost ( u té jistě nakonec zůstaneš ), ale doporučuji vyzkoušet víc ROMek.
    Třeba Core cell Pro nebo Evo ( START nahoře nebo dole ), tak je taky dobrá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    nasiel som dobry navod tu:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550540


    len nerozumiem tomu uvodu, ze mam 1licenciu alebo ako to myslia? co to znamena?

    IMPORTANT: Each user gets 1 license, or perhaps 2-3 on request if needed (valid forever and works as transparently as possible, so it won't be a problem at all)
    you can send a request for 1-2 more devices for private user (free) at http://support.htc-unlocks.com (ONLY at this link, not in PM).

    mozem dat to SPL s tym navodom na tej stranke? Cesky navod niekde nenajdem??... Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Kód:
    http://wmmania.cz/clanky/navody/htc-touch-pro2-jak-naistalovat-hspl/
    S tou licencí to bude asi tak, že při použití jiné než originální verze ROM se stáváš nelegálním uživatelem dané ROM.
    Třeba kecám, jestli tu je odborník z oboru tak ať to prosím vysvětlí :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Dik za navod, ale na tej stranke xda som v nejakom fore k HardSPL nasiel verziu Rhodium-HardSPL_V2_00R3.exe, miesto na tej stranke Rhodium-HardSPL_V1_20R2.exe tak asi dam novsiu.. Predsa len mne pise verziu na obrazovke pri: http://wmmania.cz/images/images_old/_1255_17.jpg 0.88.00 cize neviem ci tam dam 0.85.00. (downgrade?)...

    Asi je to jedno, obe verzie by mali umoznit nahrat cudziu ROM nie? Tu ENERGY ROM asi skusat nebudem, rovno skusim tu kwbr ale asi bez C3, len som cital ze ta prva verzia ma problemy s notifikaciou SMSiek atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    kto mi vysvetli toto tu? nerozumiem tomu, musim sa regnut aby som cez HardSPL dokazat dat do TP?

    http://support.htc-unlocks.com/open.php?

    /*Important:* Each user gets 1 license. You may get 2-3 on request if
    needed and if you have replaced your device after a warranty issue. The licenses are valid forever, and all this works as
    transparently as possible, so it won't be a problem. Businesses who need
    to unlock more devices than that, can purchase it.
    talk to cmonex or use http://support.htc-unlocks.com if you want to discuss
    bulk unlocking.

    You can send a request for 1-2 more devices for private user (free) at
    http://support.htc-unlocks.com (ONLY at this link, not in PM).
    Make sure your are selecting the correct help request, <----this is important!!!/

    Co to znamena? Alebo to nemam riesit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    to neřeš

    co máš za wokna v PC kde budeš flashovat?
    Ideální jsou XPčka, ve Vistách a Win7 je to problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    na desktope mam Win7, ale robim to na booku kde mam XP cital som ze XP tak neriskujem a pre 7 ani nieje klasicky ActiveSync

    potom ak chcem skusit cistu Kwbr_Rhodium_2.3, v tom adresare z tej stranky je subor RUU_signed.nbh mam ho premenovat alebo nechat tak? Ale v tom adresari su aj dalsie subory, mam ich tiez dat na kartu? Maju nejaky vyznam? napr.: ErrorBattery.fig ErrorUSB.fig ModelID.fig rapitool.exe ROMUpdateUtility.exe atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Tak uz mam 0.85.000 Olinex ale po volume down+power mi stale pise: No image file, pritom subor je na 2GB microSD karte....

    premenovany na RHODIMG.nbh priamo na karte... hmm



    edit: formatol som kartu na FAT32 uz mi to Updatuje.. dikes !!! potom.. tu som nasiel info: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550540
    ____________________________
    4. FLASH PREFERED RADIO (OPTIONAL)

    For more information about compatible Radios go *HERE*

    Flashing Via ActiveSync
    1. Sync your phone with the PC
    2. Run CustomRUU.exe from the Radio's Folder and follow the instructions (if one isnt included then download it *HERE*)

    Flashing via MicroSD Card
    Use same method as Flashing a Rom via MicroSD Card
    ____________________________

    Cize moja ROMka Kwbr_Rhodium_2.3 obsahuje aj RADIO ROM alebo ho musim dat zvlast?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    podle mě radio řešit nemusíš, pokud nebudeš mít problém ze signálem nebo GPS.
    Já si tam dal 4.49.25.91 protože to doporučovali u Core Cell Pro.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Artemis - Ako flashnut ROM na CIDlocked
    Od PhSnake v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 18:31
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31