Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: nedokončený flash firmwaru na Asus M 10

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    Ahoj všichni,

    nahrával jsem novou rom do M 10 přes bootloader z SD card a došlo k výpadku proudu a bohužel mi vypadla i baterka takže flash se nedokončil.Ted nenaskočí ani bootloader,hledám pomoc,radu,odkaz...hledal jsem všude možně,ale bez úspěchu,neví někdo co s tím,než to vyhodím,nebo se obrátím na servis?Zkusmo jsem to už zkoušel,odpověd servisu zněla,že tato M 10 je určená pro keňu a že to přes ně nejde normální cestou,přes prodejce atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Hmm snad poradí mistr "Pitka", ale mě by spíš zajímalo ,kde jsi koupil M10ku určenou pro Keňu, a proč ti "vypadla" spíš jak ti "vypadla" baterka? A pokud jsi koupil M10ku u nás ,tak bych to poslal do servisu SIL,jako důvod opravy bych uvedl "Při nahrávání ofico ROMky vypadl proud a PC bylo OUT.....tím pádem nedošlo k úplnému nahrání ROMky"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Miky,
    jak jsem psal v SZ... zkus Pitkina, pak servis. Jiná možnost asi nebude.
    A pak si nechávej vždy kryt na baterce, já vím, že je to pohodlnější, ale zase praktické
    A žádné ženské v okruhu 1000m tam být NESMÍ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    tak odpovědi...tu m 10 jsem koupil v ok elektro,byla tam v tu dobu o něco levnější,že je určená pro Keňu jsem se dozvěděl při komunikaci se servisem Asus v Ostravě,bylo mi to sděleno na základě výrobního čísla.Jinak vím,vím,vím,ten zadní kryt...no jo,stalo se,flešoval jsem kde co od biosů základních desek,přes Ap po navigace a telefony,nikdy se nic nestalo až teď.Jo,ženský.....příště si to nechám až nepoběží pračka,mikrovlnka,myčka a nepůjde se do toho luxovat:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    tak servil Sil odkazuje právě na Asus servis v Ostravě a na jejich on line formulář na zadání reklamace.tam jsem už byl a dozvěděl se že M 10 je pro Keńu a že to takto nejde....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Hmmm takže OK elektro nám prodává "šedivky" ?! Zajímavé zjištění,bylo mi divné ,že M10ku tam měli za cca 6100,-Kč a všude jinde je o dost dražší..... Tak to vrať OK elektru ať si to zavezou do Keni,vůbec bych se s nima nemazlil :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    taky jsem se divil,ještě zkusím Pitkina,jinak jim to tam povezu..bylo to dokonce ještě levnější...za 5999....můžu být rád,že je tam vůbec čeština,ale kdo ví,kdo to tam tady nahrával...taky jsem tam místo vyzvánění mohl mít africký bubny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj, jestli chceš tak ti to opravím ozvi se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    18

    Ještě že jsem ho nekoupil , ze sunnysoftu to snad nehrozí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Vypadnout baterka při fleši Ti může stejně, pak je jedno jestli to máš z tramtárie nebo z jiného obchdou
    Všechno se to stejně vyrábí v té tramtárii
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    tak můj mrtvý tel má Pitka už u sebe...snad se mu ho podaří nahodit....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No. Tak jestli ho má Pitka, tak se s ním už rozluč
    Ale néééé, to bude v pohodě. Pitka není žádné vořezávátko :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    nemám obavy,pokud to bude jen trochu možný,bude to šlapat,fajn chlapík :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj, tak telefon máš opravený, můžeš si ho vyzvednout.
    Vše plně funkční včetně GPS přijímače.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    zdravim vas mam k vam velky obdiv jak vše vyřešíte a že je to klidne a bez rejpalů jinde to jsou same invektivy dlouhou dobu shanim vše o M10tce sem ji už už chtel koupit ale chtel jsem to vše přelouskat (jak palmserver, ddword , tak tady )-toho co je zde a shodou okolnosti až ted jsem narazil na to že okay elektro by to měl miti ne původně pro čr. Což me rozhodnutí utvrdilo abych jel do alzy a vykašlal se na nejaké 3-4 stovky nejsem žadny teneger a s PC taky jen uživatelsky snad to zvladnu ještě jsem VM neměl jen symbi a tak si dělam vratka pro budoucnost abych se mohl zaptat na příp.problemy vas.pro začatek diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus P535 a flash ROM
    Od robajz_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-05-2008, 12:58
  2. upgrde firmwaru na n35
    Od Gándhí_oldd v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:28
  3. ASUS A632N flash disk
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 13:01
  4. Aktualizace firmwaru pro HP iPAQ Pocket PC h55xx
    Od eXEden_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 25-11-2003, 08:04