Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HP 5500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Zdravím.Nikde jsem nenašel řešní mého dotazu a tak to zkouším takto.Dostal se mi do ruky tento typ PDA,ale je komplet v eng.Neměl by někdo radu jak ho dostat komplet do cz?Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Českou lokalizaci k němu dělal Sunnysoft, tak což třeba se zeptat přímo tam, zda to ještě mají v archivu.
    Ono přeci jen 8 let je 8 let. :?

    OT
    Koukám, že zakládáš PocketPC muzeum. Nejdřív Artemis, teď iPAQ 5500....
    /OT
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    S tím muzeem si mě pobavil... asi to tak vypadá,ale já nechci vydávat peníze za novinky když podobnou službu mi udělají i tyto muzejní kousky za cca 400kč...ne?Mrknu na ten sunny soft
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Tak na sunny softu jsem neuspěl..nebo neumím hledat..asi problém mezi židlí a klávesnicí..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Napiš přímo do Sunnysoftu jaké máš zařízení, jaký OS a zda chceš celou lokalizaci nebo stačí jen česká klávesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky Zobrazit příspěvek
    Napiš přímo do Sunnysoftu jaké máš zařízení, jaký OS a zda chceš celou lokalizaci nebo stačí jen česká klávesnice.
    Pokud ji ještě nemáš, tak dej vědět. poradím. Mám tento kousek taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TCPMP 0.72 upravene pro vyuziti GoForce 5500 GPU
    Od Nesli v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 20:57
  2. ipaq 5500 a problém s externím BT gps modulem Navibe SIRF III
    Od hatami v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 06:18
  3. ipaq 5500 a probém s GPS v TomTomu
    Od hatami v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2006, 21:40
  4. iPaq series 5500 za 9000,- ano ci ne?
    Od CoffeeMaker_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-09-2004, 07:03