Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: HTC Artemis 3300

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Dobrý den.Jsem tu nový a tak všechny zdravím.Mám HTC Artemis 3300 a mám víc problémů.Když mi přijde nebo chci poslat SMS tak se to neustále připojuje k GPRS.Další problém je s nainstalováním prográmků jako je třeba budík SpoonAlarm.Nainstaluju,ale nefunguje.Další věc je,že bych chtěl zvýšit výkon procesoru.A poslední.Někde někdo psal,že je prý na tomto přístroji blokovaná Wi-Fi od společnosti T-Mobile.Děkuji za odpovědi a rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když mi přijde nebo chci poslat SMS tak se to neustále připojuje k GPRS.
    Podívej se do nastavení, zda nemáš nastaveno odesílat SMS pomocí GPRS a nikoli přes GSM. A SMS odejde a příjemci dojde? Máš datový tarif? A proč je problém, že se to připojuje k GPRS? Připojování můžeš zamezit - viz link

    Další problém je s nainstalováním prográmků jako je třeba budík SpoonAlarm.Nainstaluju,ale nefunguje.
    Návod je zde. Jsi si jistý, že instalace proběhla korektně a že aplikace podporuje tvou verzi OS?

    Další věc je,že bych chtěl zvýšit výkon procesoru.
    Možná by stačilo flashnout novou/novější ROM (viz zde nabo XDA-dev.). Na přetaktování je několik utilitek, dle použitého procesoru. Je to tu diskutováno, tak zahledej. Ovšem počítej s tím, že z Trabanta Veyron neuděláš = 400 a víc nepřetaktuješ ani náhodou.

    Někde někdo psal,že je prý na tomto přístroji blokovaná Wi-Fi od společnosti T-Mobile.
    HTC Hero (aka T-mobile MDA Compact III) nemá WLAN chip.

    Nevím, jak si k tomuto zařízení přišel, ale možná si pro úplný začátek (před 1.použitím) měl udělat hard reset.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Děkuji za odp.Ten budík je nainstalovanej správně.Tedy aspúoň to tak psalo.
    To taktování asi nechám tak jak je.
    To GPRS zkusím a dám vědět.
    A mám ještě další dotaz.Jak a kde nastavím vyzvánění na SMS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ten budík je nainstalovanej správně.Tedy aspúoň to tak psalo.
    A defaultní budík nevyhovuje? Já ho celá léta používal ke vší spokojenosti.


    A mám ještě další dotaz.Jak a kde nastavím vyzvánění na SMS?
    Start-Settings-Sounds and Notifications-Notifications a zde zvolit a zaškrtnout potřebné. Myslím, že u tohoto modelu a verze OS jde použít jako zvonění jen soubory typu wav a wma (koukni, v jakém tvaru tam máš defaultní zvonění) a nikoli mp3.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    A kde prosím tě najdu ten defaultní budík?A u těch zpráv mi to v poli událost vždy zůstane jen na active sync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A kde prosím tě najdu ten defaultní budík
    Dostaneš se tam buď z Today(rozkliknout today plugin s datumem) nebo Start-Settings-System-Clock and Alarms-Alarms

    ?A u těch zpráv mi to v poli událost vždy zůstane jen na active sync.
    Tam jak vidíš nabídku ActiveSync, tak to rozklikni a vyber Messaging: New Message a pak pochopitelně mít u této volby zaškrtnuté Play sound

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    To s těma sms nefunguje...nejde to...je totiž problém s tím nastavením vyzvánění.Nejde to ani na SMS a jelikož tam mám nahranou navigaci,tak hard resetem bych o ni přišel a nevím ještě o co všechno bych tím přišel.Pomohlo by kdyby to někdo uměl tak abych když se ta navi vymaže aby ji tam nahrál znova.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co nejde? Můžeš sem dát screenshot?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Jako vyfotit to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jo, ale jenom jako. Ne fotit foťákem, prostě udělat scrennshot displeje, kde ti to nejde. Já už tu nic s WM a dotykovým displejem nemám, abych ti to ukázal. Proč se trošku nesnažíš sám? Na tom není nic složitého - stačí jen číst a řídit se pokyny.

    Takže se zeptám znovu: co na tom nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Já se snažím dost,ale neznám všechno.
    Událost..na výběr je tam kde co včetně Nová zpráva SMS
    pod tím je Přehrát zvuk...zadám jednu z nabídek a kliknu na přehrát,ale nevydá to zvuk.
    Na příjem hovorů to jde normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Opravdu? O tom se dá celkem úspěšně pochybovat, protože kdyby sis přečetl tuto recenzi, tak najdeš vše ze svého prvního dotazu:
    tady je to o SMS

    zde v části Cena je vysvětleno to o Wi-Fi.

    A k tomu tónu SMS? Musíš vybrat nejdříve Nová zpráva SMS, pak u Přehrát zvuk zaškrtnou (zafajfkovat) ve čtverečku a pak teprve volit nějakou melodii/zvuk. Pokud to nejde, tak je problém mezi židlí a PDA nebo to T-Mo jako vylepšení neumožňuje.

    Co ten screen? Bude?





    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud to nezvládneš dle tohoto návodu, tak si snad radši kup Nokii 5110 nebo Motorolu d160.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Tyhle poznámky si nech.Taky jsi věděl prd když jsi držel podobnou věc prvně v ruce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Já jsem to udělal už dříve přesně tak jak jsi napsal.Takže problém bude na 100% jinde než mezi židlí a pda.A nevím jak udělat ten screen.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 00:02
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 16:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 07:16
  4. HTC-P 3300 a NET
    Od poldacr v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 17:55
  5. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 20:48