Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: HTC Artemis 3300

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si nainstaloval program na ten screen,ale netuším jakudělat screen zrovna té které obrazovky...
    Tak i na to jsem už přišel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No vida, jak to jde, když se chce. Máš to dobře. Takže tobě Alarm1 po kliknutí na čtvereček s černým trojúhelníčkem nehraje? Ani jiný zvuk z nabídky, která se k SMS nabízí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Přesně tak.Ani ťuk....
    Taky jsem volal na zákaznickou linku HTC a tam mě řekl operátor abych vymazal celou paměť(což by prý mělo pomoct).To je sice pěkné,ale tím bych přišel třeba o navigaci která je tam nainstalovaná a já nemám zálohu na PC,protože jsem to s tím už tak koupil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Tak nikdo už neví co s tím dál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Chtěl bych se zeptat a nechat si poradit ohledně map na toto zařízení.Po restartu se mi přístroj vrátil do původního nastavení a zároveň se tam objevila ikona s logem navigace od Tom Tom.Chtěl bych poradit jak tam dostat další mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koupit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    A to se nedá někde stáhnout?Pokud dá tak kde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Ta navi od iGo tam už byla,takže ji někde stáhnout musel.Já jsem jich pár našel,ale neumím to do toho PDA dostat.Tedy jako dostanu to tam,ale netuším kde to rozbalit a jak?Není k tomu návod co s tím.Myslím,že se předpokládá,že to každej už ví,ale mě hodně přes 35let a tak jsem se k takovejmhle hračkám dostal dost pozdě.Tak mějte prosím trpělivost s vysvětlováním.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 01:02
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC-P 3300 a NET
    Od poldacr v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 18:55
  5. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48