Tak jsem si nainstaloval program na ten screen,ale netuším jakudělat screen zrovna té které obrazovky...
Tak i na to jsem už přišel..
Tak jsem si nainstaloval program na ten screen,ale netuším jakudělat screen zrovna té které obrazovky...
Tak i na to jsem už přišel..
No vida, jak to jde, když se chce. Máš to dobře. Takže tobě Alarm1 po kliknutí na čtvereček s černým trojúhelníčkem nehraje? Ani jiný zvuk z nabídky, která se k SMS nabízí?
Přesně tak.Ani ťuk....
Taky jsem volal na zákaznickou linku HTC a tam mě řekl operátor abych vymazal celou paměť(což by prý mělo pomoct).To je sice pěkné,ale tím bych přišel třeba o navigaci která je tam nainstalovaná a já nemám zálohu na PC,protože jsem to s tím už tak koupil.
Tak nikdo už neví co s tím dál?
Chtěl bych se zeptat a nechat si poradit ohledně map na toto zařízení.Po restartu se mi přístroj vrátil do původního nastavení a zároveň se tam objevila ikona s logem navigace od Tom Tom.Chtěl bych poradit jak tam dostat další mapy.
Koupit.
A to se nedá někde stáhnout?Pokud dá tak kde?
Ta navi od iGo tam už byla,takže ji někde stáhnout musel.Já jsem jich pár našel,ale neumím to do toho PDA dostat.Tedy jako dostanu to tam,ale netuším kde to rozbalit a jak?Není k tomu návod co s tím.Myslím,že se předpokládá,že to každej už ví,ale mě hodně přes 35let a tak jsem se k takovejmhle hračkám dostal dost pozdě.Tak mějte prosím trpělivost s vysvětlováním.