Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ROM - SuperTD2 - WM6.1/WM6.5/WM6.5.x - super rychlá ROMka - verze 1.0 R2/1.1/1.2 - 30.3.2011 - PROJEKT UKONČEN

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    SuperTD2 vychází z Eržiky D2 3.0 Titanium, ale klade za si za hlavní cíl co nejvyšší rychlost. Instalační postup se shoduje s Eržikou!
    SuperTD2 má
    147.76 mb ram volných po instalaci
    346.56 mb úložiště volných po instalaci.
    Potřeboval bych nějaké beta-testery.
    Zatím jsem nenašel žádné bugy.
    Seznam aplikací:
    Advanced Config, ArkSwitch, AMeBa, BsB Tweaks, Opera Mobile 10, Teeter, Solitaire, Bubble Breaker, Stopky, HTC GPSTool, Rychlé GPS, Total Commander, Office 2010, Povolená připojení
    Seznam úprav:
    Bootovací animace Windows Phone 7, z klasická HTC uzamčená obrazovka
    Ze systému jsem nic neodebral!
    Samozřejmě je v češtině
    Budou i jiné verze.
    V žádném případě toto není konkurence Eržiky ale spíš její odlechčená verze!
    Verzi 1.0 vydáno

    Download SuperTD2 1.0 R2 (WM6.1)

    Kód:
    http://supertd2.xf.cz/SuperTD2 1.0 R2.zip
    Download SuperTD2 1.1 (WM6.5)

    Kód:
    http://supertd2.xf.cz/SuperTD2 1.1.rar
    Projekt ukončen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak mi to nedalo a narychlo mezi testovacím flashováním jsem to nahodil. Potěšila mě bílá uvítací obrazovka. Nic moc jsem nezkoumal, nevím které balíčky jsi oddělával nebo přidával. Narychlo vidím, že jsou oddělané některé systémové nástroje (což jsou věci, které byly v Eržice navíc), přibyl HTC zámek, odstraněné ikony a nastavené pozadí. Pokud by to bylo jen takhle, tak by s funkčností absolutně neměl být problém.
    Upravil bych jen pořadí ikon v nabídce Start - to Nastavení jsem skoro nenašel.
    A pokud bys chtěl změnit název ROM na bootscreenu, HEX-edituj soubor ROM\TOPAZ\21684\OEMXipKernel\nk.exe\S000 (najdi si v něm ErzikaD2 a změň na co chceš).

    Takže proč ne - pro ty co chtějí ROM s malými nároky na paměť, nevadí jim "jen" Titanium a základní ikony a jsou líní si uvařit svou vlastní ROM je to řešení .
    Přeju hodně štěstí při kuchtění!

    PS: Oprav si to "nejvišší" - vypadá to hrozně ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    Takže pokud jsem to pochopil, tohle je taková hodně lite verze lite verze. Pravděpodobně vhodná pro někoho, kdo používá třeba mobile shell nebo jiný today, např iphone today,wisbar apod
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    ondpet: Ano také se tak dá použít mě ostatně Titanium vyhovuje.
    Adow: Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    15

    Ahoj zkouším a mám pár poznatků.
    Při spojení WIFI mi nejde zadat IP adresa. Lépe zadat jden jen dvojčíslí tzn 16.19.12.80,potřebuji ale zadat trojčíslí 192.168 atd
    Přidal bych do instalace Total Commander,Dial-UP EnablerDisabler,nějaký soft reset. Jelikož netuším uvádím jen pro úplnost instalaci Framework 3.5 3.7.

    Dobrá práce. AŤ se daří
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    20

    Chcelo by to nejake screenshoty. Mna aj vacsinu ludi to uputa )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    Screenshoty budou jakmile bude čas, ale budou. Stejnak to vypadá jako EržilkaD2 3.0 Titanium
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Nějak to tu utichlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    Super ROMka, velice by mi vyhovovala, kdybych nemel problemy s wi-fi. Nejde mi zapnout :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 08:25
  2. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  3. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  4. Reakcí: 129
    Poslední příspěvek: 27-07-2010, 01:02