Garmin-Asus nüvifone M10 - Pěší portrait navigace do města
S Igo Primo velká spokojenost, až na možnost otočit z landscape na portrait.
Při navigaci s M10 v landscape držáku v autě to není problém, ale v případě držení v ruce při pěší navigaci ulicemi je už pohodlnější držení na výšku.
Jak řešíte vy? Jinou aplikací, iGO8?
Děkuji za radu a nápad.
Jirka
Při navigaci s M10 v landscape držáku v autě to není problém, ale v případě držení v ruce při pěší navigaci ulicemi je už pohodlnější držení na výšku.
Jak řešíte vy? Jinou aplikací, iGO8?
Děkuji za radu a nápad.
Jirka
Nevím, co má společného tento dotaz z M10 (je to obecný dotaz k navigačnímu SW), ale budiž.
Navigační program iGO PRIMO neexistuje pro rozlišení na výšku. Je pouze a jen pro rozlišení na šířku a to pro rozlišení 800x480, 480x272 a 480x234. Vše ostatní není oficiální nebo to nějaký "šikulka" předělal,
ale pro portrait nic neexistuje.
Navigační program iGO PRIMO neexistuje pro rozlišení na výšku. Je pouze a jen pro rozlišení na šířku a to pro rozlišení 800x480, 480x272 a 480x234. Vše ostatní není oficiální nebo to nějaký "šikulka" předělal,
ale pro portrait nic neexistuje.
Děkuji za rychlou a přesnou odpověď.
Tedy zkusím starší iGO8, nebo něco jiného (ještě nevím).
Ještě omluva za zařazení do M10, a ne pod WM6.
Jirka.
Tedy zkusím starší iGO8, nebo něco jiného (ještě nevím).
Ještě omluva za zařazení do M10, a ne pod WM6.
Jirka.
OK, v podoodě :yes:
Ale pro pěší navigaci, bych asi zkoušel něco jiného než iGO. Sice to má profil "Chodec" a taky záleží jestli je to jen pro občasné použití nebo pěší bude často potřeba. Pak bych asi zkusil něco jako OZI nebo podobný SW.
Ale pro pěší navigaci, bych asi zkoušel něco jiného než iGO. Sice to má profil "Chodec" a taky záleží jestli je to jen pro občasné použití nebo pěší bude často potřeba. Pak bych asi zkusil něco jako OZI nebo podobný SW.
Také souhlas. Oba (OZI s 1:10000 a Garmin s TOPO Czech ) takto i používám, ale mimo město.
Do města mě připadá přehlednější automobilová navigace (např. iGo8 s podrobnější mapu než nabízí TA, teď si nevzpomínám na název lokálního vydavatele).
Do města mě připadá přehlednější automobilová navigace (např. iGo8 s podrobnější mapu než nabízí TA, teď si nevzpomínám na název lokálního vydavatele).
Pokud budete chtít pokračovat v této diskuzi, napište mi SZ, já to zde odemknu, jinak obecná diskuze o všem kolem ASUS M10 je zde