Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: OziexplorerCE uložení tracku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    1

    V PDA mám Oziexplorer 2.34 a často létam ledadlem. Nikdy se mi nepovedlo uložit průběhem celého letu.
    Nevíta kde mám v OZI nastavit aby se se uložil celý záznam tracku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od svatekjar
    ...kde mám v OZI nastavit aby se se uložil celý záznam tracku?
    File->Zaznam Tracku->Ukladat Track do souboru.

    Navic je mozno kdykoliv "Ulozit stopu Tracku do souboru"

    Je dobre mit nastavene cesty v Nastaveni(Mapy a Dat soubory+Soubory obrazu map)

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Tak se pomalu seznamuji s Oziexplorerem a narazil jsem na problém s ukládáním Tracku. Záznam tracku mi jde, ale když dám uložit track do souboru tak mi vyjede hláška:
    Fatal application Erorr. Application Oziexploretr has performed an illegal operation and will be shut down.
    Program: OziexplorerCE
    Exception: 0xC000001C
    Address: 8C88C9D0
    a soubor se neuloží. Někdy se Ozi vypne. Poraďte co je špatně. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Neco podobneho mi to kdysi taky hlasilo, ale uz si nepamatuju, cim to bylo, mozna nnastavit spravne cesty a nebo ve WM bylo zablokovane nahravani.

    Jeste k predchozimu dotazu. Ozi CE NEZOBRAZUJE celou trasu, ktera je v souboru zaznamenana, ale jen poslednich X bodu, cela se teda da zobrazit ve stolni verzi(v PC).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Jsem počítačový laik, kde nastavím cesty (a jak) a kde najdu WM a jak povolím nahráváni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Cesty k souborum se nastavujou v Oziexploreru CE(v PDA) File->Nastaveni->Mapy a dat soubory(nebo Soubory obrazu map). WM=Windovs Mobil, operacni system, ale asi to budou ty cesty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Tak jsem to kontroloval a mám nastavené cesty takto:
    k mapám: SDMM \App\OziexplorerCE\Maps
    k datovým: SDMM \App\OziexplorerCE\Data + Zapnuto
    a přesto mi to stále hazí hlášku:
    Fatal application Erorr. Application Oziexploretr has performed an illegal operation and will be shut down.
    Program: OziexplorerCE
    Exception: 0xC000001C
    Address: 8C88C9D0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Zkusil bych přesunout adresáře Oziho do Rootu(ven z App), taky nesnaší žadné "neobvyklé" znaky v názvech, ale to asi máš dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. OziExplorerCE & paměť
    Od Jardho v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 20:38
  2. OziExplorerCE a Mio a701
    Od prucdo v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 16:51
  3. Jak vyrovnat chyby GPS v tracku v nadmořské výšce???
    Od Johnyhacek v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 06:45
  4. Hledám lék pro OziExplorerCE
    Od neo11 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 19:04