Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: N560 "zamrzání" wifi připojení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    12

    Dobrý den,
    při připojení k domácímu wifi routeru Edimax je připojení bez problémů pouze pokud stále probíhá nějaký provoz, tedy např. přehrávání int. rádia. Pokud ale např. pouze stáhnu poštu a potom chvíli není žádný provoz mezi pda a routerem, tak spoj "zamrzne". Zařízení se tváří jako připojené, ale internet nejde, nereaguje ani ping. Pomůže pouze vypnutí a zapnutí wifi v pda. Pomáhá pouze uvedené přehrávání streamu, kdy je neustále provoz, pak zařízení vydrží připojené neomezeně dlouho. Při experimentování jsem použil i jiný router WLAN Broadband Router, ale situace byla stejná. Pokoušel jsem se různě měnit šifrování, dhcp nebo pevné ip, ale nic nezabralo. Pouze s routerem Zyxel 660 tento problém nenastal. Parametry jsem použil vždy shodné (šifrování, atp.). Mám podezření, zda problém není v hardwarovém osazení routerů. V pda je originální operační systém.
    Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nepouzivas v pda pro wi-fi ten nabizeny program od FSC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Nepouzivas v pda pro wi-fi ten nabizeny program od FSC?
    Nepouzivam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jede Wifi v routeru na jednom definovanem kanalu nebo se meni (auto?)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Zivan
    Jede Wifi v routeru na jednom definovanem kanalu nebo se meni (auto?)?
    Kanal je pevne nastaveny. Vyhledal jsem volny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A mas v N560 originalni WM5? Nezkousel jsi nejakou uzivatelskou ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    12

    V pda je originalni wm5. Nikdy jsem ani jinou netestoval. Zarizeni jsem koupil pred lety jako nove a v posledni dobe (2,5 roku) nepouzival. Ted jsem koupil baterii a chci ho pouzivat. Podotykam, ze se wifi chova stejne i po HR bez jakekoliv lokalizace a instalace nejakych programu. Proste pokud chvilku nebezi mezi pda a routerem zadny provoz, tak spojeni zamrzne.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Loox N560 a připojení k domácí wifi
    Od Michael99 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 21:05
  2. připojení n560 k k800i
    Od ERiK004_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 10:27
  3. Připojení a nastavení wifi n560
    Od Perolino v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-07-2007, 17:11
  4. FSC N560 a připojení na net přes wifi
    Od roman. v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 15:54