Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - Spuštění iGO8

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    rozvněž proveden update rom z SD karty 8GB pretec, ale nejak me zacalo zlobit IGO prvni problem je, ze kdyz startuju z portrait modu, tak vidim jen pulku iga a druha pulka je schovana kdesi vpravo v hyperprostoru a druhej problem mam, ze mi to v IGU píše gps přijímač nebyl nalezen, u starého pda to dělalo, když gps používala jiná aplikace, nemusí se tady taky nějak vypnout aby si data z gps nebrala jen garmin navigace ale pustila mi gps hardware i pro igo nebo musim nějak vypnout garmin navigaci, coz ale nevim jak

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak se omlouvam, špatně nastavenej port ale první problém stále přetrvává, start z hlavního menu, které mám na portrait mi igo nastartuje taky na stojaka, ale nepřizpůsobí se ale je jakoby naležato, ale je vidět jen půlka všeho a druhá spodní polovina obrazovky je černá



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jo a dal jsem asi do špatné diskuse za což se omlouvám, ale mazat nevím jak

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: mirablezi
    Jen jsem to tedy přesunul zde, protože to s ROM nemá nic společného.
    Pokud se ti iGO spouští jinak, tak na M10 se pdoívej do SYS.TXT co tam máš v sekcích interface a rawdisplay.

    [interface]
    skin="ui_igo8_da" ; zde POZOR, dle verze igo (pokud je 8.3.2, tak tady patří UI_IGO8, pokud je verze 8.3.4 tak UI_IGO8_DA)
    resolution_dir="400_240"
    vga=1

    [rawdisplay]
    class="landscape"
    screen_x=800
    screen_y=480
    driver="GX"
    highres=1

    Doporučuji smazat SAVE.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    díky za založení této nové diskuse a přesunutí příspěvku. jdu vyzkoušet rady dám vědět jak jsem dopadl

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    takze raw display tam vůbec není kdyz jsem opravil to původní u interface, tak to přestalo fungovat úplně :-) nebyl by sys připravenej pro M10 a igo 8.3.4 předem díky

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    co nebylo jsem zkusil dopsat, ale hlásí mi to toto failed to open file: ui_igo_da\400_240\loading.bmp exiting application.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak vyřešeno, ač verze 8.3.4 tak nutno zadávat skin bez DA

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    moc díky Tomsofte

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak třikrát v pohodě i z portraitu to startovalo landscape, na počtvrté mi to ale zase najelo jako předtím sakra tj půlka obrazovky prázdná horní půlka vidět jen polovina všeho

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak bohužel, máš tam pěkný "nepořádek".
    IGO8 8.3.4 na M10 funguje úplně normálně. Přikládám můj SYS.TXT, který mám v M10 a jede na něj IGO8.
    Pokud ti to nepojede, tak nemáš 8.3.4 nebo máš nějaký divoky DATA.ZIP, v tom případě nemohu sloužit.
    Připojené soubory Připojené soubory

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak problém finálně vyřešen, když jsem startoval přes průzkumníka přímo na kartě, tak fungovalo, když jsem startoval přes ikonu z home nefungovalo, problém byl v tom, že jsem si před úpravama instaloval igo a ono si to šahalo pro původní variantu nainstalování, jakmile jsem odebral a znovu nainstaloval, tak už vše běhá odevšad jak má a i přes portrait jede v landscapu. díky díky díky



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No jo no.... to jsou ty instalace, které stojí za prd.
    Nevím proč to všichni instalujete???? To nikdo neumíte vytvořit zástupce z EXE souboru na kartě???
    Hoši hoši ..... co když už tu jednou nebudu

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    neumíme, teda aspon když mluvím za sebe, nešlo by dát nějaký obrazový návod ?

    jo a nezkoušel někdo TomTom7? pořád mi to hlásí chybí zařízení GPS neví někdo co nastavit? a zda startovat se zapnutym či vypnutym gps modulem.diky

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ale no táááák. Obrazový návod jak spustit jeden EXE soubro z SD karty? To snad ne
    A vytvořit zástupce je základ.... (vytvoříš ho například v klasickém průzkumníkovi nebo třeba v Total Commanderu)
    TomToma neznám ani nechci. Navíc se vlákno jmenuje "Spuštění IGO" a ne TT.

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI-kešky pro Garmin navigaci
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 17:21
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 23:02
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 - iGO8
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 14:47
  4. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI pro Garmin navigaci
    Od Pavel.ct v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 22:56