Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Uloziste

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Zdravim, mam problem uz nejkou dobu. V Ulozisti mam pouze cca 1MB volneho mista. V celku je pak telefon nepouzitelny porad mi hlasi nedostatek volneho mista. Nevite nekdo co s tim? Jak to mam poresit? Ma nekdo podobne problemy?
    Jinak programy na vycisteni jsem pouzi, vycisteno 200kB. Restart nekolikrat.
    Co s tim?? Diky moc za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Otázkou je co myslíš "úložištěm".

    Programy na čištění paměti uvolňují RAM paměť, na uvolnění můžeš provést softreset.

    Předpokládám tedy, že je "úložištěm" myšleno interní 4Gb úložiště. Jedinný možný řešení pak je něco odinstalovat/smazat.

    Pokud tím myslíš náhodou ROM paměť, tak řešením je něco odinstalovat/smazat a veškeré programy instalovat do 4Gb úložiště.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Ne myslim uloziste hlavni pamet telefonu. Tedy ROM.
    Uloziste ma 84,94 MB z toho je 84,22 MB Použito Volná paměť je 0,72 MB;
    Program ma 111,02 MB z toho 61,63 MB Použito Volná paměť je 49,39 MB.
    A o 4GB karte nemluvim, vsechny programy jsou nainstalovane v teto 4GB pameti. Takze programama to nebude. Mj. jsou tam jen 3 programy navic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Připoj k PC a průzkumníkem prozkoumej, co tam zabírá místo.
    Ovšem hardresetem a čistou instalací se nikdy nic nezkazilo (pokud se nezapomnělo syncnout a vyexportovat data a nastavení )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    No dokazalo se mi uvonit nejakou cast pameti tim ze jsem smazal nektere vyzvaneni. Misto mam ale zda se mi to jako nepekne reseni.
    Asi se to bude muset vazne nejak smazat a nahrat od znova.
    PS: je mozne ze vyzvaneni neni ulozeno na vnitrni pameti ale na interni? Nejak se mi to nepodarilo aby to fungovalo. Dekuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Co jsem tak na rychlo zkouknul recenzi zde na webu, tak papírově má D1 256Mb ROM, ale na čistým zařízení skutečně volných cca 55Mb. Něco málo si zaberou ty tvé prográmky, ale počítám, že i tak ti musí zbývat cca 50Mb volných. Tak se podívej kolik ti zabírají tvé vyzvánění a pak zjistíš kolik paměti bys měl mít ještě volné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    No já bych řekl že tam budou nainstalované nějaké programy.
    I když říkáš že ne.
    Vyzváněcí tóny jsou jedna věc. A co takhle různá témátka, skiny a podobně?
    To pak člověk nemusí brát jako programy ale nainstalované to tam je.
    Taky záleží na ROM která je v zařízení.

    Ale jak již bylo napsáno - HARDreset a uvidí se.
    Pokud i po něm bude "málo" paměti tak je to ROM-kou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    I kdyz instalujes na kartu, vzdycky se take "neco flakne" i do pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Diky moc za pomoc.
    Ne jedine co tak uz je tam jen jedna jedina pisnicka. Ale aspon nejake misto tam uz je a nehlasi to porad malo pameti. Je to puvodni ROMka. Je to jeden z prvnich D1 dovezenych do CR takze je hoodne hoodne stara. Na novou se chystam. Tak snad se podari.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 07:49