Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Převod dat z nokie

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Zdravím Vás,
    na vánoce jsem dostal HTC HD2 a vlastním Nokia 5800. Prosím o radu jakým způsobem přehraju kontakty s fotky a daty do HTC HD2. Děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=34374

    Dávejte linky jako klikací, tady není warez forum.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Díky moc za radu,večer na to hned vletím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    také mám n 5800 a htc hd2 a řešil jsem to úplně jednoduše. v nokii jsem si označil všechny kontakty, poté jsem dlouze držel první kontakt v adresáři, dal odeslat jako vizitku a přes bluetooth odeslal na htc. vše se odeslalo. takže zbytečně přes outlook.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad zbytečně přes outlook
    To není zbytečně. Určitě je to rychlejší, pohodlnější a spolehlivější přes kabel, než pomocí BT (tedy pokud se nejedná třeba jen o 5 kontaktů :? ). Navíc Outlook slouží pro pohodlnou úpravu a editaci a také je potřeba PDA s něčím synchronizovat či zálohovat. Nebo s tím chcete čekat až do první ztráty dat z důvodů nechtěného hard resetu, krádeže nebo nějakého poškození zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    Přes BT jsem přetahoval z nokie do HD cca 600 kontaktů a v pohodě. Outlook mám také, v něm všechny kontakty, úkoly, poznámky. O ztátu dat se nebojím, pravidelně dělám zálohy z HD a tyto ukládám do pc. Často přehrávám ROM, i několik denně, když zkouším vše možné, tak hlavně proto, abych pak zálohu vrátil zpátky. Outlook samozřejmě nezatracuji :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Zkoušel jsem to přes ten Outlook, dělal jsem to porve a musím uznat že to bylo během chvilky a nebyl problém.
    Tak že ještě jednou děkuji za dobrý tip. HTC jsem ještě nikdy neměl tak tápu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Ještě mám malej problém,dotaz, kolega mě včera přehrál novou ROM, vše šlape,jen jsem teď trochu nešťastnej,jelikož mě telefon jede jen v jazyce EN.
    Člověk si zvykne,ale ještě jsem se s ním pořádně neseznámil a teď v té EN verzi bloudím a trápím se. Jde nahrát nějak do toho čeština ?
    Díky za jakoukoliv radu či odkaz kde získám tyto informace.
    pokud to pomůže mám teď ROM 3.14.479.2 (04666WWE)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud je to oficialni ROM, tak mrkni na stranky Sunnysoftu. Odkaz je tu ve vlakne v sekci HTC, nekde nahore-dulezite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Tak zda je oficiální fakt netuším,stahoval to od někud z netu a pak mě to tam nahral. čeština mě jde jen někde jinak vše EN. Kouknu tam děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    já včera nahrál neoficiální ROM Energy Leo a bylo vše v EN. Ale stačí nainstalovat malý soubor "manila cz fix 3.11" a většina věcí je v češtině. Hlavně sense, veškeré nastavení atd. Do těchto neofic ROM jde nacpat lokalizace od sunnysoftu, při instalaci to hlásí chybu, ale nainstalovat to jde, s pár chybama, ale jde. Ale EN mi moc nevadí, většina aplikací je stejně v EN. Jinak ofic lokalizace od sunny pro rom 3.14 nešla nainstalovat, chce si najít na netu rozbalenou a nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to hradill.24
    Pokud jsi to ještě nenašek, tak je to tady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Děkuji za radu,koukal jsem se tam, romku jsem dostal od kamaráda. Mám trochu jinej problém,potřeboval bych od někoho poradit krok po kroku jak vše nainstalovat hlavně v jakém pořadí. Mám nainstalovanou rom vers. 3.14.479.2 (04666) WWE a pak spoustu ruzneho softu.Kamarad to myslel dobře ale když o tom nemáte moc páru moc nepomohl. Jsem absolutně novic co se týče HTC telefonu. Byl jsem zapřísahlej Nokian a s tímhle si nevím rady. Informací je zde fakt hodně a dobrých. Kdyby se zde našel někdo kdo by třeba po emailu poradil budu nesmírně rád. Telefon sice chodí ale spousta věcí mě nejede nebo se seká.
    Díky moc za případný návrh .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Smart2go od Nokie
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 15:25
  2. Převod kontaktů z Nokie do PPC
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-04-2005, 07:37
  3. Převod dat z Psionu Reva do Nokie 9300, jak?
    Od Bodamax v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-02-2005, 22:52