Kde najit ovladace pro HTC P3300 Artemis?
Zdravim,
pripojil jsem HTC P3300 Artemis k pc a chce to po me nejaky ovladac RNDIS.
Hledal jsem na strankach vyrobce a v ruznych jinych forech ale nic jsem nenasel.
Potrebuju poradit jak dostat nejaky dokumenty z tohoto modelu po kabelu.
mam win xp sp2
diky D.
pripojil jsem HTC P3300 Artemis k pc a chce to po me nejaky ovladac RNDIS.
Hledal jsem na strankach vyrobce a v ruznych jinych forech ale nic jsem nenasel.
Potrebuju poradit jak dostat nejaky dokumenty z tohoto modelu po kabelu.
mam win xp sp2
diky D.
Artemise musíš připojit k PC přes ActiveSync. Pokud ho nemáš nainstalovaný, tak si ho tu stáhni a nainstaluj. Pak si v ActiveSync budeš moci procházet složky v PDA a kopírovat apod.
tak jsem stahnul a nainstaloval Active Sync, ale nedokaze se mi pc spojit s pda?!?
vypnul jsem firewall, ale porad nic.
napada vas neco?
jedine co me napada, koupit originalni usb kabel pro tento mobil, protoze jsem pouzil co jsem mel prave na stole.
a je mozne, ze ma piny zapojeny nejak jinak.
vypnul jsem firewall, ale porad nic.
napada vas neco?
jedine co me napada, koupit originalni usb kabel pro tento mobil, protoze jsem pouzil co jsem mel prave na stole.
a je mozne, ze ma piny zapojeny nejak jinak.
Možností je mnoho: přeinstalovat ActiveSync, zkusit jiný kabel, zkusit jiné USB porty v PC/ntb, nepoužívat pro toto připojení USB hub!, ve firewallu povolit AS, fw i antivir vypnout, popř. odinstalovat (v tomto případě raději odpojit PC od inetu). A co zkusit sync bezdrátově? To se podaří?
fw jsem vypnul a odpojil od netu a nic, nespoji se..
vypnout antivir? avast by to snad nemel blokovat..
bezdratove to asi nepujde v notesu nemam modry zub.
vypnout antivir? avast by to snad nemel blokovat..
bezdratove to asi nepujde v notesu nemam modry zub.
Ještě v PDA spusť ActyveSync, pak dole Nabídka --> Připojení... a tady zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Synchronizovat všechny počítače pomocí tohoto připojení".
Jasně, zrušit všechna partnerství. Ale jak koukám, tak si skoro vůbec nečetl, co jsem psal výše. :sarcastic:
[quote=baron_cz]Ještě v PDA spusť ActyveSync, pak dole Nabídka --> Připojení... a tady zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Synchronizovat všechny počítače pomocí tohoto připojení".[/quote]
"synchronizovat vsechny pocitace" takovou nabidku jsem nikde nenasel...?!?
ano mam spusteny ActiveSync na obou na notesu i v pda, zelena kolecka se toci, vypnul jsem fw + avast ale nespoji se...
ted zajdu koupit datovy kabel k htc doufam, ze to bude tim.
"synchronizovat vsechny pocitace" takovou nabidku jsem nikde nenasel...?!?
ano mam spusteny ActiveSync na obou na notesu i v pda, zelena kolecka se toci, vypnul jsem fw + avast ale nespoji se...
ted zajdu koupit datovy kabel k htc doufam, ze to bude tim.
uz to funguje :D
kouknul jsem se do nastaveni "sitove" karty a tam jsem mel zapnuty druhy firewall z win xp ktery to nechtel pustit ;)
ale standartne pouzivam sygate personal firewall..
diky za rady!! D.
kouknul jsem se do nastaveni "sitove" karty a tam jsem mel zapnuty druhy firewall z win xp ktery to nechtel pustit ;)
ale standartne pouzivam sygate personal firewall..
diky za rady!! D.
tak jsem se radoval predcasne :(
po pripojeni to hlasi asi tri minuty "Nacitam nastaveni.." viz foto:
http://www.volny.cz/akma/htc_artemis_error.jpg
a pak to ohlasi, chybu v komunikaci...
mozna jestli to nechce nahodou nejakou starsi verzi toho ActiveSync ?!?
dneska jsem koupil usb komunikacni kabel sice na telefon nokia ale dela to same s obema datovyma usb kabely.
takze mate nekdo nejakou dobrou radu nad zlato?
Je zajimave, ze v ActiveSync v PDA mi to hlasi porad to same: posledni synchronizace dne 20.12.2010 12:49
D.
po pripojeni to hlasi asi tri minuty "Nacitam nastaveni.." viz foto:
http://www.volny.cz/akma/htc_artemis_error.jpg
a pak to ohlasi, chybu v komunikaci...
mozna jestli to nechce nahodou nejakou starsi verzi toho ActiveSync ?!?
dneska jsem koupil usb komunikacni kabel sice na telefon nokia ale dela to same s obema datovyma usb kabely.
takze mate nekdo nejakou dobrou radu nad zlato?
Je zajimave, ze v ActiveSync v PDA mi to hlasi porad to same: posledni synchronizace dne 20.12.2010 12:49
D.
uz jsem tu nabidku "synchronizovat vsechny pocitace" nasel v ActiveSync v pda, ale je zafajkovana...
Sem psal, že to máš hledat v PDA :)
Ještě se podívej v PDA do Start --> Nastavení --> záložka Připojení a tady pod ikonou Spojení s PC přes USB. Zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Zapnout rozšířenou funkci sítě".
No, ale jestli máš Artemise nově po někom, tak bych nejdříve provedl Hardreset.
Ještě se podívej v PDA do Start --> Nastavení --> záložka Připojení a tady pod ikonou Spojení s PC přes USB. Zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Zapnout rozšířenou funkci sítě".
No, ale jestli máš Artemise nově po někom, tak bych nejdříve provedl Hardreset.