Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Kde najit ovladace pro HTC P3300 Artemis?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Zdravim,

    pripojil jsem HTC P3300 Artemis k pc a chce to po me nejaky ovladac RNDIS.
    Hledal jsem na strankach vyrobce a v ruznych jinych forech ale nic jsem nenasel.

    Potrebuju poradit jak dostat nejaky dokumenty z tohoto modelu po kabelu.
    mam win xp sp2

    diky D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Artemise musíš připojit k PC přes ActiveSync. Pokud ho nemáš nainstalovaný, tak si ho tu stáhni a nainstaluj. Pak si v ActiveSync budeš moci procházet složky v PDA a kopírovat apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    tak jsem stahnul a nainstaloval Active Sync, ale nedokaze se mi pc spojit s pda?!?
    vypnul jsem firewall, ale porad nic.

    napada vas neco?
    jedine co me napada, koupit originalni usb kabel pro tento mobil, protoze jsem pouzil co jsem mel prave na stole.
    a je mozne, ze ma piny zapojeny nejak jinak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možností je mnoho: přeinstalovat ActiveSync, zkusit jiný kabel, zkusit jiné USB porty v PC/ntb, nepoužívat pro toto připojení USB hub!, ve firewallu povolit AS, fw i antivir vypnout, popř. odinstalovat (v tomto případě raději odpojit PC od inetu). A co zkusit sync bezdrátově? To se podaří?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    fw jsem vypnul a odpojil od netu a nic, nespoji se..
    vypnout antivir? avast by to snad nemel blokovat..
    bezdratove to asi nepujde v notesu nemam modry zub.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Ještě v PDA spusť ActyveSync, pak dole Nabídka --> Připojení... a tady zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Synchronizovat všechny počítače pomocí tohoto připojení".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jasně, zrušit všechna partnerství. Ale jak koukám, tak si skoro vůbec nečetl, co jsem psal výše. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od baron_cz
    Ještě v PDA spusť ActyveSync, pak dole Nabídka --> Připojení... a tady zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Synchronizovat všechny počítače pomocí tohoto připojení".
    "synchronizovat vsechny pocitace" takovou nabidku jsem nikde nenasel...?!?

    ano mam spusteny ActiveSync na obou na notesu i v pda, zelena kolecka se toci, vypnul jsem fw + avast ale nespoji se...
    ted zajdu koupit datovy kabel k htc doufam, ze to bude tim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    uz to funguje

    kouknul jsem se do nastaveni "sitove" karty a tam jsem mel zapnuty druhy firewall z win xp ktery to nechtel pustit
    ale standartne pouzivam sygate personal firewall..

    diky za rady!! D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    tak jsem se radoval predcasne

    po pripojeni to hlasi asi tri minuty "Nacitam nastaveni.." viz foto:

    http://www.volny.cz/akma/htc_artemis_error.jpg

    a pak to ohlasi, chybu v komunikaci...
    mozna jestli to nechce nahodou nejakou starsi verzi toho ActiveSync ?!?

    dneska jsem koupil usb komunikacni kabel sice na telefon nokia ale dela to same s obema datovyma usb kabely.

    takze mate nekdo nejakou dobrou radu nad zlato?

    Je zajimave, ze v ActiveSync v PDA mi to hlasi porad to same: posledni synchronizace dne 20.12.2010 12:49

    D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    uz jsem tu nabidku "synchronizovat vsechny pocitace" nasel v ActiveSync v pda, ale je zafajkovana...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Sem psal, že to máš hledat v PDA

    Ještě se podívej v PDA do Start --> Nastavení --> záložka Připojení a tady pod ikonou Spojení s PC přes USB. Zkontroluj jestli máš zaškrtnuto "Zapnout rozšířenou funkci sítě".

    No, ale jestli máš Artemise nově po někom, tak bych nejdříve provedl Hardreset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    tak jsem to nakonec vyresil, ze jsem koupil za 170 kc usb "modryzub" a pres nej jsem si do pc nechal poslat soubory ktere jsem potreboval.

    ale stejne pres datovy kabel mi to stale nejde pripojit.

    Dekuji vsem za pomoc. D.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Aby mě fungovala synchronizace, musím vždy odškrtnout "Enable faster data synchronization", najdeš to v nastavení zařízení "USB to PC", nebo tak nějak.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 18:58
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 13:49
  3. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 22:03
  4. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 17:00
  5. P3300 - Artemis - Unlock
    Od Maeglin_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 19:24