Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: M700 z WM5 na WM6,5 + manila

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    4

    Asi me spravci, moderatori a jini budou lincovat ale cely den sem prochazel tohle forum a hledal jak si vylepsit mobil. Me jako laikovi se dostal do ruky mobil E-ten M700 s WM 5 pocestelou verzi. Na netu sem nasel ruzne upravy a nejvice se mi libila uprava WM6,5 + manila nvm jestli je to tak spravne ale zasveceni urcite vi o cem je rec. Po projiti skoro vsech diskuzi tady a na E-ten foru sem to vzdal. Je tady kotel navodu co vypadaji jednoduse a asi i jsou ale vetsina z nich je neaktualnich a tudiz se hur stahuji nebo v anglictine, ktere ja zrovna 2x neholduju. Na uloz.to sem nasel balicek s nazvem E-tenM700WM5CZ,WM6.1,WM6.5 with manila.zip viz odkaz:
    odkaz
    vypada slibne podle zbezne kontroly ma jedny z poslednich aktualizaci ale ma jeden hacek nema navod.

    Prosim vas tedy zda by mi nekdo mohl napsat navod jak udelat z meho mobilu s WM5 verzi s WM6,5 + manila. pripadne mi rict zda ta manila je dobra nebo staci jen WM6,5 pomoci vyse uvedeneho balicku. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No nevím, zda je smysluplné tam flashovat WM 6.5 a ještě s Manilou. Nejspíše bude problém s pamětí, může být i s rozlišením displeje a procesorem. To zařízení jsi si vybral dobrovolně nebo je to nějaká forma alternativního trestu? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    4

    To sem dostal ze si sef kupoval novy mob tak mi dal tento sice vim ze uz neni aktualni ale GPS a wifi se stale hodi. Akorat se mi libilo to prostredi WM 6,5 a pamet? no kdyz to wezmu tak ma 120MB ci kolik a stejne z toho pouzitelna je sotva pulka takze to budu prat vse na kartu ale nvm co to bude delat s navigaci sem nekde cetl ze tam pak nejdou ukladat oblibene a hledat nejake body zajmu ze to hodi chybu ze je malo mista. Tak mi kdyztak porad co tam dat nebo tam nechat ten zaklad WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ono leckde třeba iGo dělá problémy i bez těch oblíbených a musí se před spuštěním udělat soft reset, všechno povypínat, promazat paměť atd., aby to aspoň běžělo. Manila je sice na pohled možná pěkná, ale taky to ukousne kousek paměti.

    Ovšem za zkoušku nic nedáš. Pro jistotu si sežeň i nějakou ROM WM 5, 6 nebo 6.1, kdyby to neklaplo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    4

    no v tom balicku co sem na nej daval odkaz by mela byt i 6.1 a kdyztak mam primo k mobilu ofic wm5 ale spis jestli bys me poradil co jak postupne nahrat? nebo jestli zrovna muzu dat manilu na wm5? a ja bych tam spis chtel TomTom nebo Garmin ktery mam odzkouseny na vice mobilech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Konkrétní návod bývá uveden tam, kde jsi stahoval nebo je to možná v souboru, který jsi si stáhnul. Další návody jsou třeba v sekci podpora nebo si najdeš tady na fóru. Víc neporadím, já už WM nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    4

    no prave to spis nekdo udelal jen nejaky balicek a navod tam neni je tam jen uzivatelska prirucka na M700 a pak tyhle soubory:
    E-TEN_M700_CZ_KEYCZ_v354
    EUU_M700_WWE_R01_052_0436_MOT1114_WM6
    M700_WWE_0354
    UnLock_upgrade
    WM6.5_21198_M700_Manila
    WM_6.5_build_21189
    tak jestli ti to jeste neco rika at tam nedavam zbytecne vsechno... tipuju ze prvni se hodi novy WM takze ten build 6,5 pak se na to hodi pripadne manila pak ta romka 354 a nakonec cestina? jestli tomu dobre rozumim...a ten druhy soubor je romka pro wm6? takze tu ta nedavat?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. NO Manila
    Od honza.chlan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 23:44
  2. Manila 2.5
    Od autobus_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-10-2009, 09:04
  3. Manila 2.5
    Od mobilnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 10:41
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 19:46