Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 63

Téma: NATIVNÍ ROM - Er!ka mini - verze 2.0 datum vydání 22.2.2011 (22:22)

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    To je dobrá připomínka, já 3G nevypínám, tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Přesto, ty jsi měl v původní romce v CommManageru vypínač na 3G?

    Já totiž ne a použil jsem CommManager, který byl v původní romce. Na VGA jsem to tam měl také, ale tady jsem po tom nepátral.

    Přikládám pod popis verze 2.0 cab, který 3G vypne, ať nemusíte lozit do registrů. Soft-reset je nutný...

    Edit: Koukal jsem i na CHT fórum a tam někdo řeší přidání přepínáče do CHT, takže i to by mohla být varianta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Opravil jsem sám sebe, pro vypnutí 3G je nutný soft reset. Koukal jsem ale na commanager z VGA a pokusím se zakomponovat to tlačítko na 3G dodatečně, mělo by to jít...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    Omylem duplicita, prosím admina o smazání...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    Jak píšeš - v původní romce přepínač nebyl, na Diamondu jo.

    Na tvé Eržice jsem změnil hodnotu v registrech:

    HKLM \ Software \ OEM \ UMTS
    OpMode: 1

    Supported Values
    0 - Auto
    1 - GSM
    2 - WCDMA

    Pokud by se podařil přepínač zakomponovat bylo by to fajn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    To je přesně to co dělá ten cab, jen vymění 0 za 1, ale překvapilo mě, že se musí restartovat telefon. CommManager to zvládne jen s vypnutím signálu...

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tady je CAB, kterej jsem vytvořil pro Diamonda. Měl by fungovat i na HDpidi. Jestli ne, tak bys v něm měl minimálně najít inspiraci jak na to .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    [h][/h]Můžu ti říkat Velký guru. To víš že to funguje.

    Velké díky

    EDIT: Přidal jsem cab od Adowa pod popis Er!ky mini 2.0 a tím pádem i smazal moji snahu o řešení

    EDIT2: Přeci jen si s tím budu muset pohrát, tím, že je to nastavený na 4. pozici, tak to přepíše push mail. Dal jsem to na poslední sedmou, ale to se mi to nezobrazí, tak ještě musím najít kde se určuje počit pozic...

    Edit3: tohle bude ono ("SupportedFunctions"=dword:00000007), tak teď ještě roztáhnout stránku, jsem z toho udělal, příběh na pokračování
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Našel jsem jednu blbůstku, takže všem hráčům. Při překladu Pocket Uno jsem místo barev použil jména, barvy se tam prostě nevešly... No a jelikož jsem nechtěl zapomenout na dámy, tak jsem jednoho automatického hráče pojmenoval Lucie. Složením slov Lucie a slova vyhrál tak vzniká nešťastné slovní spojení. Paradoxně mě furt poráží Lucie. Fix na to zatím neplánuji))))).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    Díky oběma, tlačítko je super...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    17

    Zdravím,
    Už asi týden testuji na svém HDmini tuto romku a jsem velice spokojen, jako dlouholetý uživatel Erižiky v ní naleznu skoro vše co na Diamondu a halvně to běhá svižněji. Měl bych jen několik dotazů nebo připomínek.

    1) Zdá se mi, že korektně nefunguje odpojování datového spojení po nějakém čase...nic zásadního
    2) Když si chci nastavit CHT zámek obrazovky, tak se v něm nesprávně zobrazuje odemikací styl, který funguje standartně bez CHT (je to ten pruh shora dolů)
    3) Uvítal bych kdyby, když stisknu tlačítko DOMŮ tak aby se zobrazila konkrétní obrazovka domácí stránky, zatím se mi nedaří nastavit.
    4) V upřesňůjícím nastavení foťáku se nezobrazují některé položky menu, musím nastavovat dle paměti nebo odhadem.
    5) Nemá někdo tušení jak udělat aby u zesilujicího vyzvánění byly i vybrace (nejsem si jist jestli jsem tu u diamoda měl, ale tak pro info)
    6) U Erižiky na diamonda jsem velice využíval možnost odstranění diakrytiky při psaní SMS, pomocí WKtask, kde byla možnost spouštět UnAccentLite. V 6.5, ikdyž to spustím jakoby nad oknem zprávy, tak to napíše, že to nenalezlo okno s textem zprávy. Nemáte někdo radu. Není nějaká nová upravená verze pro 6.5?
    7) Neporadíte aplikaci na PC pro synchronizaci, nechci používat Outlook.

    - to asi tak vše co jsem zjistil po týdnu používání, určitě ale u tété romky zůstanu.
    - doporučil bych aplikace MMTaskManager, který se dá nastavit aby se spouštěl po dotyku v místě bývalého start (levy horní roh) a nástroj LMT který umožní spouštěť aplikace pomocí gest prsty na displeji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Ahoj,

    po vydání nové verze jsem od 22.2. ani jednou nevařil a neexperimentoval. Asi proto, že jsem romku dostal do své ideální podoby, navíc fórum usnulo, tak mě to v tom i podpořilo...

    K tomu co píšeš:

    1. vypínání datového připojeni nikdo netestoval, sám mám nastavený pushmail, takže jsem připojen nonstop
    2. podobný jako 1. používám klasický zámek HD mini, zkoušel jsem chvíli i manila zámek, ale vím, že to zlobilo. Se zámkem bude podle mě problém, protože CHT není tvořeno pro HVGA a port na HVGA neřeší vše, doporučuji používat originální zámek a máš po problémech
    3. to bych uvítal také, ale CHT je nastaveno tak, že když stiskneš tlačítko zpět (šipka do leva), tak se vrátíš na home obrazovku, ale na místo kde jsi byl naposled. Tohle jsem i hledal a chtěl to řešit, pak jsem se s tím smířil... Možná se za dva měsíce něco změnilo a CHT fóru již bude řešení
    4. Kouknu na to, to vypadá, že jsem použil nesprávný balíček češtiny, když to najdu dám k tomu opravný fix
    5. Když si definuješ kapesní mód, tak mě to při zvonění i vibruje i když vibrace nemám nastavené, to ti to nevyřeší?
    6. Asi ti jde o T9, kterou nepoužívám, takže tady moc neporadím...
    7. opět tady moc neporadím, protože mám exchange... Edit: teď mě napadlo, máš v romce aplikaci My Phone, to by ti mělo posloužit...

    Jsem rád, že romka slouží. Na MMTask kouknu, LMT jsem už dřív studoval, ale bylo to již v době nekuchtění, tak jsem to jen přelítl, ale vypadá to zajímavě....

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    12

    Maka paradne, diky,
    jenom mam jeden dotaz.
    Nechtej se mi sesynchonizovat fotoalba facebuku s adresarema.Seznam alb to nacte, ale fotky nezobrazi.
    Diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Teď si nejsem jist jestli tě správně chápu...

    Já když si otevřu v kontaktech daný kontakt a na první záložce kliknu na otevřít online album, tak mi to skočí do nabídky alb na Facebooku a následně si můžu stahnout obrázky...

    Dělám to ale jen když jsem na wi-fi, jinak to trvá docela dlouho...

    Jaký postup máš na mysli ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    12

    Preste stejnej jak tady popisujes, stim ale ze nejsem pripojenej pres Wifi ale pres 3G sit nebo pres usb kabel k PC.
    Nacte se u kazdeho seznam alb a kdyz otevru album, tak to chvilku nacita a pak to hodi "zakaz stani"
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    To je divný, mě to funguje a dost to používám. Zkoušel jsi někdy nasdílet nějakou svoji fotku z mobilu. Funguje ti tato opačná cesta?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 08:25
  2. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  3. 2011-01-14 ROM HTC HD Mini - 1.38.206.4 (UK O2)
    Od macula_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2011, 18:21
  4. Datum vydání WM6.5 ??
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 22:29
  5. Datum vydání mapy DE_AT_CH_PL_CZ v6.32
    Od Trainzak_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-07-2006, 00:40