Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: aktualizace Quick GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    31

    Zdravím,

    už déle jak 2 měsíce me nejde přes Active Sync aktualizovat Quick GPS a jn mi to píše: Připojení se nezdařilo. Opakujte akci později.
    Ale SW sret, ani nic jiného zde z fora nezabírá...
    Dříve to fungovalo bez problémů a normálně přes data od operátora to stáhnout lze.

    Pomůžete mi??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Možná za to může firewall na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    31

    Zkusil sem všechny kontroly povypínat, ale stejně nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus na desktopu jiný(é) USB vstup(y), nepřipojuj to přes USB hub, někdy pomůže antivir a firewall úplně odinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Resil jsem uplne stejnou situaci ted na svem TP1. Pomohlo spustit program Centrum zarizeni..., telefon se ti totiz zrejme vubec "nesparuje" s PC a neprobiha zadna aktualizace dat v telefonu (kalendar, kontakty atd) Muzes take zkusit odebrat partnerstvi svemu telefonu a nasledne jej opet pridat.

    Alespon to byl muj pripad nefunkcnosti aktualizace dat v Quick GPS, kuvli navigaci jsem si toho take vsiml.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    31

    No mě právě všechna ostatní synchronizace (kalendář, konatkty...) funguje...
    Stále sem to nevyřešil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    a vyzkousel jsi tedy odebrat telefon a nasledne jej opet pridat?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak dostat program do Quick Link?
    Od fockey v sekci HD2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 11:15
  2. Aktualizace počasí, quick GPS přes PC?
    Od McBobr_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 12:13
  3. Quick GPS & P535
    Od Tom07 v sekci P5xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2008, 17:07
  4. Quick GPS
    Od caran v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 19:57
  5. mizeni ikon z quick link
    Od LorD.FreD v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 15:16