WM 6.1 jaké programy si zobrazujete na today obrazovce?
Mám telefon s WM 6.1, po 3leté pauze se opět vracím k WM a tak se do toho pomalu snažím dostat. Prosím poraďte mi, jaké programy si zobrazujete na úvodní straně? momentálně mám netknuté nové zařízení bez ničeho - zatím jsem stáhnul meteoservis 2.0
díky moc všem
díky moc všem
A jaký telefon přesně máš? Doporučil bych "vše" od SPB, navigaci (př. TomTom), něco na čtení knih (MobiPocket nebo jiný reader) a CorePlayer na přehrávání MP3 a filmů. :)
Hlavně by si to chtělo nejdříve rozmyslet, zda budeš používat na today HTC Sense (má-li HTC) nebo Spb Mobile Shell nebo klasické today pluginy.
koupil jsem z druhé ruky htc touch pro,
jako první věc jsem dal do pryč to hloupý rozhraní od htc - pochopil jsem, že to je asi rozhraní pro ty, co si koupili malý počítač a chtějí ho používat jako mobil
podívám se na to spb jak píšete:)
jako první věc jsem dal do pryč to hloupý rozhraní od htc - pochopil jsem, že to je asi rozhraní pro ty, co si koupili malý počítač a chtějí ho používat jako mobil
podívám se na to spb jak píšete:)
ještě se zeptám - zatím mám telefon zablokovaný, takže dělám pouze "pda záležitosti" ale co varianta používat obyčejné rozhraní od WM? to není prakticky možné?
PDA neni a nikdy nebude maly pocitac.
Pokud jsi, jak pises, "to od HTC vypnul", mas tam wm prostredi.
Co myslis zablokovany? Heslem nebo operatorem nebo...?
Pokud jsi, jak pises, "to od HTC vypnul", mas tam wm prostredi.
Co myslis zablokovany? Heslem nebo operatorem nebo...?
je to zablokovaný na síť...
no já vím, že jsem v prostředí WM, spíš mi jde o to, jestli to jde dlouhodobě používat, asi ne... vyzkouším to spb a uvidím:)
dík za tip!
no já vím, že jsem v prostředí WM, spíš mi jde o to, jestli to jde dlouhodobě používat, asi ne... vyzkouším to spb a uvidím:)
dík za tip!
Zablokavaný na síť. Cos to a kde koupil? Operátoři u nás neblokují už několik let.
ad today
Ony ty aplikace pro obrazovku today, jsou docela velkými požírači výkonu a paměti, takže postupvat rozumně. To od HTC (na různých PDA se to jmenuje jinak) leckomu postačí - něco povypíná a je. Bohužel nejde prakticky nic jiného přidávat. Kdo si chce hrát, může vyzkoušet Spb Mobile Schell, ale taky je to troškun otesánek, tak uvidíš, jak moc ti to zabere místa a zpomalí cihlu. Já jsem sosobně vždy vystačil s Pocket Breeze nebo Spb Diary, Spb Pocket Plus (nezobrazený, jen kvůli několika funkcím), pak hodiny, vy/zapínač wifi a bt a několika dalšími pluginy - třeba počasí Meteoservis WM.
ad today
Ony ty aplikace pro obrazovku today, jsou docela velkými požírači výkonu a paměti, takže postupvat rozumně. To od HTC (na různých PDA se to jmenuje jinak) leckomu postačí - něco povypíná a je. Bohužel nejde prakticky nic jiného přidávat. Kdo si chce hrát, může vyzkoušet Spb Mobile Schell, ale taky je to troškun otesánek, tak uvidíš, jak moc ti to zabere místa a zpomalí cihlu. Já jsem sosobně vždy vystačil s Pocket Breeze nebo Spb Diary, Spb Pocket Plus (nezobrazený, jen kvůli několika funkcím), pak hodiny, vy/zapínač wifi a bt a několika dalšími pluginy - třeba počasí Meteoservis WM.
[quote=skrdlik]... spíš mi jde o to, jestli to jde dlouhodobě používat, asi ne[/quote] Proč by nešlo ? Já už to tak dlouhodobě používám a jsem spokojen. Vše co potřebuju je na ToDay + mám ještě SeconTo Day, kde mám zobrazenou aplikaci na kalendář (SPB Diary). To co je na obrázku není SPB Shell, ale jen PocketPlus a několik klasických pluginů na Today. Je to rychlé a stabilní.
SPB Mobile Shell taky není špatný, ale já si vybral tohle :)
SPB Mobile Shell taky není špatný, ale já si vybral tohle :)