Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Díra (tlačítko) na soft reset

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    9

    Zdravím,
    nemám teď HD mini u sebe a potřebuji poradit kamarádovi "na telefonu". Má HD mini nějakou díru nebo tlačítko na provedení resetu jako měla všechna starší zařízení? Jednoduše, tu díru, kam strčíte stylus, když Vám telefon totálně zamrzne? Nebo s nástupem kapacitních displejů a zmizením stylusu zmizela i tato záchranná díra? To opravdu když telefon zamrzne musí vyndavat baterku?
    Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    9

    Tak je popsán pouze hard reset. Ten mi přijde zbytečný v případě, že se pouze kousne telefon.
    Doufal jsem, že nějaký majitel HD mini mi zkrátka napíše, kam vrazit stylus, když telefon zamrzne, aby se nemusela vyndavat baterka... Nebo je u tohoto telefonu nějaký jiný postup?
    Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak i na XDA Developers píšou, že jedinou možností jak provést SR při zamrzlém zařízení, je vyndat baterku. Pokud zařízení zmrzlé není, pak je ještě možnost použít nějakou aplikaci na SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    9

    Děkuju za odpověď. Kamarád mi to tvrdil, ale nechtělo se mi tomu věřit. Už vzhledem k faktu, jak blbě jde zadní kryt sundavat... Zřejmě další bonus kapacitních displejů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    To není bonus jen zařízení s kapacitním displejem, Diamond 2 to má například úplně stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zamrzlé zařízení? To se mi nechce věřit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    HD2 má taky kapacitní displej a nemá stylus, ale červenou dírku poslední záchrany má.
    to Zdeněk: Nepruď! Jabko taky může zmrznout
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Soft reset
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-02-2010, 14:08
  2. Rozbité tlačítko reset P535
    Od Gorst v sekci P5xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2009, 12:51
  3. Soft reset PPC
    Od Sidon_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 12:17
  4. škodí soft reset?
    Od mr.Advice v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 15:21
  5. Soft reset x reset - ipaq 3630, w2002
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 05:22