Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: TD2 ako modem vo WIN2000 a nizsom...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    21

    Ahojte, pouzivam TD2 ako modem na zdielanie internetu v praci a momentalne uz mozem pouzivat len system, WIN 2000 a nizzsi... No TD2 nevie nainstalovat ovladace sam tak ako v novsich systemoch a tym padom neviem zdielat data... Vie my niekto poradit nejaky iny program, pripadne odkial vziat ovladace do windowsu aby mi fungovalo zdielanie?
    Dakujem pekne za radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jaké ovladače chceš instalovat do D2?
    V jaké práci děláš, že tam používají Windows 2000 nebo nižší? Vždyť je to docela nevhodné už jen z hlediska bezpečnosti. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    21

    Nie len v praci mam vlastny stary notebook, na ktory novsi system nedam a pouzivam ho sukromne a chcel by som mat na nom internet cez diamonda akurat to nevie sam nainstalovat ako ked ho pripojim k WIN7 tak hned sa spusti zdielanie a funguje pripojenie na internet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak to mě potěšilo, že nejsem tak stár, že bych pamatoval Windows 2000 no a proč tam nenainstaluješ Win 7? Běhá to i na noteboocích, kde má skoro problémy i linux.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    21

    Je to pentium 3, 128MB RAM, je tam len CD mechanika a WIN7 je na DVD... Tak preto tam neviem pichnut nic lepsie a XP ide strasne pomaly... Win2000 ide perfektne, len neviem spojazdnit ten internet cez mobil. Dik zatial za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    15

    tak si někde půjč externí DVD mechaniku, ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    21

    A nejak iny napad? A urcite pojde win7 v pohode na tak slabom PCecku? XP islo strasne pomaly...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Se 128MB RAM tam ani nezkoušej instalovat Windows 7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    21

    Tak uz to mam vyriesene a bolo to take jednoduche... :sarcastic: Stacilo nainstalovat active sync a hla internet fakci, akurat som musel dat verziu 4.2.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC MDA COMPACT III a USB Modem
    Od MilanSu v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 01:27
  2. HTC TyTN a USB modem
    Od gamma_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 20:04
  3. DSL modem a PDA
    Od lukike v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 19:33
  4. Špatná synchronizace pod Win2000
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 23-05-2003, 21:25