Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: nefunkcny dotyk?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    2

    zdravim vas
    zaobstasral som si HTC diamond z ebayu no najskor po ceste okolo polovice zemegule nejak prestal ist displej. telefon sa v pohoode zapne no ked chcem uz nieco urobit na obrazovke tak dotykom to nejde funguju iba spodne tlacitka. zaujimave je ze teraz v zimnom pocasi ak som s nim bol vonku v chlade obrazovka isla aj som urobil fotografiu aj pripojil na wifi. ale ked som prisiel domov do tepla uz nefunguje. nestalo sa niekomu nieco podobne? alebo neviete ako to vyriesit? dakujem za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus udělat hard reset, aby se vyloučila možnost, že to způsobuje nějaká aplikace.
    Mám však obavu, že jsi koupil "zajíce v pytli" a bude to problém železa = hardware :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    2

    som novacik takze asi si poguglim ako urobit hard reset. u nas sa vravi ze macku vo vreci no dobre ale do smiechu mi velmi nieje. ked som ho dal nabijat tak odrazu zacal ist a neviem ma take chvilky ked prestava tak naozaj neviem. asi sa potrebuje aklimatizovat. a neviem ci to bude sposobovat nejaka aplikacia lebo pamat nieje moc zaplnena. a telefon podla toho ake tam zostali fotky tak mala nejaka panicka takze asi moc pouzivany naplno nebol lebo je dost zachovaly aj zvonku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není třeba gůůglit, stačí se podívat do návodu k použití. Pokud jsi ho nedostal s pda, tak ke stažení třeba zde.

    Předpokládám, že je to už bez záruky. Kolik tě ta sranda stála?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    marcom27_ce4you
    Guest

    mne to pripada ako chyba digitizera , mal som podobny problem , telefon reagoval tak isto , nereagoval dotyk- doskrabany digitizer ( . vymenil som si ho sam , ale povodny displej pri odlepeni od digitizera mi praskol , tak som si radsej objednal z ebay aj s prilepenym digitizerom (25 eur) . vymena neni moc tazka, ale radsej si najst manual na rozobratie
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Návod na rozebrání. je to sice rusky, ale dle obrázků to snad zvládneš. Hlavně k tomu nepoužívej ruskej šroubovák
    Displeje nebo části se dají sehnat po bazarech, aukcích, vygooglit popř. některý weby prodávají i nové - mě napadlo třeba displeje.eu. Mají tam displeje i digitizéry. Ale určitě ještě gůůgli, třeba najdeš i levnejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    9

    takze mobil po jednom dni pouzivanie sa ma takto. displej funguje ale. rano som sa zobudil a cely displej nejako strajkoval. proste vypol som ho a zapol. ze mozno sa umudri. no pri zadavani pin kodu a pokusani sa stlacit tlacidlo 8 mi vzdy stislo cislo 9 takze cely displej bol posunuti. tak ked som ho zapol tak som dal aligin screen a potom par minut isiel dobre ale potom sa to nejak zase dobabralo. priklad: pri pisany adresy do riadku na qwerty klavesnici mi nechcelo napisat "a" a vzdy pisalo "s" tak neviem ci to su len nejake vadne miesta na displeji alebo na vrchnej vrstve.teda digitizery. digitizer mam uz objednany z ebayu ale tak neviem ci mi to k niecomu bude.

    pripojim jeden obrazok za vsetko..nieje nadto vidiet.. hoci myslim ze vsetci vedia oco ide
    zacinam sa zmierovat s tym ze to bude chciet dalsiu investiciu v podobe displeja a dotykovej plochy
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351240_HPIM1962_rlZw.jpg 
Zobrazení: 209 
Velikost: 500.3 KB 
ID: 11782  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    9

    dalsi odpozorovani fakt: ked je telefon na nabijacke vsetko funguje ako ma. skoda ze len teraz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na nabíječce? To se mi nezdá, že by to bylo baterkou. Jak je to zařízení staré a kolik tě to přišlo? Asi už je to mimo záruku, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    9

    no neviem ako je stary ale vo vnutri boli nejake files z roku 2008 neviem ci to moze byt pravda.. a vysiel ma na 95€ co je na ceske koruny mozno 2500? neviem isto. a zaruku no kedze som to kupoval z ebayu tak asi uz nie nemam ktomu ani ziadne papiere.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No to jsi tedy moc neušetřil. Za stejné peníze jsi mohl mít tento. S lepší výbavou a větší jistotou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    9

    njn viem. dva dni nato ako som ho kupil tak mi prisla ponuka za stovku ale co uz, uz bolo rozhodnute. skoda no.
    takze teraz su rekacie telefone asi take ze funguje ten dotyk vyborne ked idem MHD alebo vonku alebo ked som na nabijacke ale ked som len tak doma sedim za pc tak to nejako "nejede"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    marcom27_ce4you
    Guest

    tak skus nahrat romku od znova , ale otazne je ci je to software problem . ale hard restart nezaskodi http://www.sunnysoft.cz/htc/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    9

    takze hard restart nepomohol stale rovnake priznaky. otazka: ak by som menil displej aj dotykovu plochu. a mal ich ako dve samostatne casti tak ako ich "zlepim" uz som sa tu na fore docital co to. ale nikto nic konkretne nepovedal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    marcom27_ce4you
    Guest

    ja som kupil zlepeny , ale bol zlepeny len tenkou obojstrannou ciernou paskou po okrajoch asi 1mm hrubka po okraji displeja a vycentrovany na digitizeri . original bol prilepeny dakym lepidlom po celej ploche(preto mi praskol pri pokuse o oddelenie , ale treba skusit stastie , digitizer stoji len 4 eura na ebay ). to zlepenie mi pride ze je dobre pri montazi , lepsia manipulacia a vycentrovanie, inak to funguje aj bez lepenia ked je digitizer rovno na displeji, len to potom lieta :-D a hrozi pretrhnutie spoj flex displej digitizer. Na ebay predavaju pasky na prilepovanie displeja 3M 2mm aj pre HTC touh diamond http://cgi.ebay.com/2MM-3M-STICKER-DOUBLE-SIDE-TAPE-HTC-TOUCH-SCREEN-/260672938030?pt=PDA_Accessories&hash=item3cb151602 e]. . drzi dost dobre digitizer k tel .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. display nereaguje na dotyk
    Od bagos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:21
  2. Nefunkcny GPS modul
    Od pipo v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 08:40
  3. 3D hry a dotyk. displej
    Od BGenJackONeill v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 18:54
  4. nefunkcny mail po restore - heeelp, pls
    Od risko_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2004, 09:53