Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: aka je najlepsia rom?:)

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Těžko říct, ale s 16GB Sd kartou budou mít problémy ROMky, to je normální. Dej si tam nějakou 8GB a máš klid. Tohle všechno co popisuješ dělá to, že ROM prostě nefunguje správně, resp. SD kartu prostě nenajde. A sama od sebe nevypadne, většinou se to stane, když zařízení usne,
    když se pak probudí, je SD mrtvola. Mám 8GB SD kartu SanDisk a v zařízení jsem měl fakt hodně ROMek a ani jedna mi nikdy to, co popisuješ neudělala. Karta musí být samozřejmě naformátovaná na FAT32, teda nemusí, ale je to vhodnější. Víc k tomu asi nemám co vymyslet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    aha, dobre.. to asi bude tym ze pred kupou som nevedel o existencii rom, atd.. moja chyba, ale pokusim sa to nejako rozumne vyriesit.. a este aku znacku karty mi odporucas? kingston/sandisk, alebo to je jedno?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Je to asi jedno, hlavně NE SD kartu značky "Transcend".
    Jinak asi cokoli z těch dvou co jsi psal. Já mám 8GB SDHC Sandisk a asi 4 roky furt šlape a funguje
    Ono i ta 16GB by měla na HD fungovat, ale to už je na ovladačích, které jsou v ROMkách. Na HD2 tyhle karty normálně fungují. Je to jen otázka ovladače, ale jestli si chceš ulehčit život, tak tam dej 8ku a neřeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    okej, a pocuj co som stiahol toju upravu onkologa(myslim), tak tam bola jedna hra -VLK, chcem sa spytat ci si to nahodou neprogramoval ty..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735


    Ne, VLKa jsem neprogramoval, to jsem někde našel na netu, tak jsem to tam přidal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    dobre, a pocuj,este 1 vec by som potrebovall objasnit:skratka sa mi zaplna pamet telefonu o asi tak 5-10 MB za den bez toho aby som pridava lsubory alebo cokolvek ine robil s pametou.. myslim ze to asi bude nejaky cache subor alebo neviem co..no podla mna je 10 mb za den celkom dost, da sa to nejak vypnut/obmedzit/vymazat?? a este pls kde si mozem zohnat na mobil adobe flash player??-ak sa da
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Stačí promazat cookies, historii a hlavně temporary internet files (nebo si jejich ukládání přesměrovat v registrech na kartu).
    Nebo si koupit zařízení s větší pamětí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    a pocuj, este 1 otazka.. pobil nedokaze najst ziadnu siet aj ked stojim priamo pri ruteri, neporadis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Udělat soft reset, zapnout Wi-Fi na PDA a pokud nic nenajde zkoumat dál, zda je vůbec wifina viditelná. Můžeš pak vzít na pomoc vxUtill a zkusit ji z PDA pingnout, zda ji vůbec PDA vidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    wifi je viditelna- je to totiz na skole a kamosi sa bez problemomev napajaju. tak vyskusam ten tool co si mi napisal..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud jsi se před tím v nastavení wifiny v PDA nějak nevrtal, tak by to mělo jít bezproblému. Maximálně před tím pokusem o připojení (nebo pokud se nepovede napoprvé) udělej soft reset. Potom ještě můžeš zkusit v nastavení wifiny dát, aby se po nějaké době neodpojovalo a pak větší "citlivost". Sice to bude víc žrát, ale pro první připojení to bude lepší (když to teď nejde).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    vsetko som nastavil aby to slo.. skusil som aj ten programvxutil, myslim ze funkcia na hladanie wifi sa vola ping, alebo dajak ta, dal som to a nic(good-0, bad-5) fakt nwm..ani netusim kde ho mam odniest do pravy..(ked bude treba)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Opravdu na dálku nedokážu detekovat, kde máš problém. A ti ostatní, co se na tu wifinu připojují, mají jaké PDA/mobily/notebooky. nedokázal by nikdo z nich poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    veelmi pochybujem.. nie su nejake technicke typy.. vyskusam tam dat novu rom od kwbr a ked to ani tak nepojde tak zacnem hladat nejaky servis
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A zkoušel jsi i jinou wifinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aka najlepsia ROM na MDA Vario
    Od Dreamon_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 15:18
  2. Pamatova karta - aka je najlepsia pre X500+
    Od Vestman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 12:15
  3. Graficky najlepsia navigacia-poradte.
    Od pdq v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 16:07